Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κρουαζιέρα

Αποχαιρετισμός στα OOsterdam, Costa Luminosa, και Rapsody of the Seas στο λιμάνι Κατακόλου

Άγγελος Ρεστάνης - 25 Ιούνιος 2018, 09:14

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διανεμήθηκαν ενημερωτικά -πληροφοριακά φυλλάδια για την Ηλεία και για το 'Μονοπάτι της Εκεχειρίας' μαζί με ένα κλαδί ελιάς αιώνιο σύμβολο της Εκεχειρίας και της Ειρήνης.


Κατενθουσιασμένοι και με ένα κλαδί ελιάς στα χέρια αποχαιρέτισαν το Κατάκολο οι τουρίστες που είχαν έρθει με τα κρουαζιερόπλοια OOsterdam, Costa Luminosa και Rapsody of the Seas την Πέμπτη 21 Ιουνίου.

Η μικρή γιορτή φιλοξενίας διοργανώθηκε από τη “Συμπολιτεία Ολυμπίας” και τον Όμιλο Ηλείων για τον Πολιτισμό και την Ανάπτυξη “Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας”, με τη συμμετοχή του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου. Η πρωτοβουλία του Ομίλου που είχε ξεκινήσει από το 2010 για προβολή της ηλειακής φιλοξενίας, αλλά και των ηλειακών προϊόντων, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στις χιλιάδες των τουριστών.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διανεμήθηκαν ενημερωτικά -πληροφοριακά φυλλάδια για την Ηλεία και για το “Μονοπάτι της Εκεχειρίας” μαζί με ένα κλαδί ελιάς αιώνιο σύμβολο της Εκεχειρίας και της Ειρήνης.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέλη Συλλόγων και εθελοντές πρόσφεραν στους τουρίστες  παραδοσιακά ηλειακά προϊόντα (λάδι, ελιές, φέτα, κρασί, φρούτα, χειροποίητα γλυκά κ.ά.). Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαίας Ήλιδας “Αρχαία Ήλιδα” πρόσφεραν στους τουρίστες την παραδοσιακή ριγανάδα με φρέσκιες σπιτικές ντομάτες, εξαιρετικό ελαιόλαδο και ρίγανη από την Ανδρίτσαινα και χειροποίητα γλυκά.Τη γιορτή φιλοξενίας στήριξαν οι επιχειρήσεις OLYMPIA XENIA, Σιμωτάς Ο.Ε. (είδη εστίασης), αρτοποιεία Ζάρρας (Βαρθολομιό) και ΒΑΣΙΛΙΚΟΝ (Μπιρμπίλη (Πύργος), τα ζαχαροπλαστεία ΗΛΒΙΖΑΧ και Πάτσιος, το Κτήμα Μερκούρη, τα τυροκομεία “Olympia Feta” και ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ, τα ελαιοτριβεία ΜΑΡΙΤΣΑΣ (Χάβαρι), Σπύρος Παπαζαφειρόπουλος και Νικ. Μαραζιώτης (Χάβαρι), extra virgin olive oil KOTINOS (Pegasus Imports Exports), το κρεοπωλείο Ηλίας Διαμαντόπουλος (Πύργος) και τα φρούτα Γιάννης και Φώτης Γεωργόπουλος (Βρανά).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πολλοί τουρίστες εξεδήλωσαν την επιθυμία να αγοράσουν από τα προϊόντα που προσφέρονταν. Ωστόσο, όπως είχαν ενημερώσει οι διοργανωτές τις συμμετέχουσες εταιρείες, οι τουρίστες είτε παραπέμπονταν στα καταστήματα του Κατακόλου είτε έπαιρναν ενημερωτικά φυλλάδια και κάρτες των επιχειρήσεων, που είχαν προσφέρει προϊόντα για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Η γιορτή φιλοξενίας “έκλεισε” με χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατακόλου “Ο Φάρος”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top