Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η αυστραλιανή Qantas στο πρόγραμμα NDC-X της Amadeus

Άγγελος Ρεστάνης - 25 June 2018, 11:50

Το πρόγραμμα NDC-X της Amadeus ενώνει καινοτόμες αεροπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία στην NDC πλατφόρμα της εταιρείας.


Από την επίσημη έναρξη του προγράμματος NDC-X της Amadeus τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η Amadeus, σε συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες και τα ταξιδιωτικά γραφεία, έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο όσον αφορά στο NDC.

Πιο συγκεκριμένα, η Amadeus ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η Qantas αποτελεί μία από τις αεροπορικές εταιρείες που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμά της NDC-X. Η Amadeus θα συνδεθεί με την Πλατφόρμα Διανομής της Qantas (QDP), παρέχοντας NDC περιεχόμενο σε πωλητές ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στους πωλητές ταξιδιωτικών υπηρεσιών να πραγματοποιούν κρατήσεις NDC περιεχομένου παράλληλα με άλλο ταξιδιωτικό περιεχόμενο, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη εξατομίκευση για τους ταξιδιώτες.

Στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας των δύο εταιρειών, η Amadeus θα έχει πρόσβαση στην Πλατφόρμα Διανομής της Qantas (QDP), προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει στους πωλητές ταξιδιωτικών υπηρεσιών όλες τις υπηρεσίες και περιεχόμενο που παρέχει η αεροπορική εταιρεία, μέσω της προτιμώμενης πλατφόρμας κράτησης του κάθε πράκτορα.

”Το πρόγραμμά μας θα επιτρέψει στις αεροπορικές εταιρείες να προσφέρουν το NDC περιεχόμενό τους στους ταξιδιωτικούς πράκτορες σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω της ταξιδιωτικής NDC πλατφόρμας της Amadeus”, δήλωσε ο Gianni Pisanello, VP, NDC-X program, Amadeus. ”Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχής της Qantas στο καινοτόμο πρόγραμμά μας. Η ταξιδιωτική πλατφόρμα της Amadeus (Amadeus Travel Platform) έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών τόσο των αεροπορικών εταιρειών όσο και των ταξιδιωτικών πρακτόρων. Ανυπομονούμε να καταστήσουμε διαθέσιμο το περιεχόμενο NDC στην εν λόγω πλατφόρμα. Σημειώνουμε ήδη μεγάλη πρόοδο, ενώ αργότερα μέσα στο έτος θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες online κράτησης ταξιδιών, το οποίο σημαίνει ότι η πλήρης ροή κρατήσεων ‘αγοράς, παραγγελίας και πληρωμής’ θα είναι διαθέσιμη με τη χρήση του προτύπου NDC”.

Η ανακοίνωση αυτή ακολούθησε αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας της Amadeus με την Qantas για υπηρεσίες τεχνολογίας και διανομής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top