Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Αύξηση κρατήσεων 10% της κορεατικής αγοράς από την αρχή του 2018

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Ιούνιος 2018, 09:16

Ο ΕΟΤ διακρίθηκε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση KOFTA της Σεούλ με το βραβείο 'Τhe Best Tourism Marketing Award', για την καλύτερη προβολή και προώθηση τουριστικού προορισμού στην Νότιο Κορέα.


Ψηλά στις προτιμήσεις των Νοτιοκορεατών βρίσκεται η Ελλάδα,σε σχέση με άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς, σύμφωνα με τα μηνύματα που προέκυψαν από τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, 33rd Korea World Travel Fair 2018 (KOFTA), της Σεούλ (14-17 Ιουνίου 2018), όπου ο ΕΟΤ συμμετείχε με περίπτερο.

Η τουριστική αγορά της Νότιας Κορέας αποτελεί μία από τις νέες αγορές-στόχους που έχει θέσει το Υπουργείο Τουρισμού στο σχεδιασμό του ως προτεραιότητα για την προσέλκυση επισκεπτών υψηλής αγοραστικής δύναμης. Ο ΕΟΤ, σε συνέχεια πρωτοβουλιών της υπουργού Τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά, για το άνοιγμα της κορεάτικης αγοράς, δυναμώνει την παρουσία της Ελλάδας στη Νότια Κορέα, όπου από τα έως τώρα στοιχεία επιβεβαιώνεται ότι η Ελλάδα καταγράφει αύξηση κρατήσεων 10% από την αρχή του έτους.

Από αριστερά, ο Πατήρ Ιωάννης της Ιεράς Μητρόπολης Αγ. Νικολάου, Αικατερίνη Μεϊμάρογλου από τη Δ/νση Έρευνας Αγοράς & Διαφήμισης του ΕΟΤ, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορέας & Ιαπωνίας κ.κ. Αμβρόσιος, ο προϊστάμενος του Τμήματος Έρευνας Αγοράς του ΕΟΤ κ. Μιχάλης Μιχαηλίδης και ο κ. Μιχάλης Αλφαράς, επίσης από τη Δ/νση Έρευνας Αγοράς & Διαφήμισης του ΕΟΤ.


Ο ΕΟΤ διακρίθηκε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση KOFTA της Σεούλ με το βραβείο “Τhe Best Tourism Marketing Award”, για την καλύτερη προβολή και προώθηση τουριστικού προορισμού στην Νότιο Κορέα.


Παρουσίαση της Ελλάδας από τον προϊστάμενο του Τμήματος Έρευνας Αγοράς του ΕΟΤ κ. Μιχάλη Μιχαηλίδη.


Η αντιπροσωπεία του ΕΟΤ αποτελούμενη από τον προϊστάμενο του Τμήματος Έρευνας Αγοράς του ΕΟΤ, κ. Μιχάλη Μιχαηλίδη, και τα στελέχη του Τμήματος Συνέδριων και Εκθέσεων του ΕΟΤ, τον κ. Μιχαήλ Αλφαρά και την κα Κατερίνα Μεϊμάρογλου, παρουσίασε την Ελλάδα σε ταξιδιωτικούς πράκτορες και κοινό μέσα από πλούσιο διαφημιστικό/φωτογραφικό υλικό, προβάλλοντας ταυτόχρονα το  βραβευμένο βίντεο του ΕΟΤ “GREECE: The 365 day destination”, αλλά και το βίντεο παράδοσης της Ολυμπιακής φλόγας για τους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες στην πόλη Πιόνγκ Τσάνγκ  στην Ν. Κορέα.


Στιγμιότυπο από τη βράβευση του ελληνικής συμμετοχής στην έκθεση.


Συνεκθέτες στο περίπτερο του ΕΟΤ ήταν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Επιμελητήριο Θεσσαλίας, η ΗΑΤΤΑ και ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις. Το ελληνικό περίπτερο επισκέφθηκαν επίσης, η πρέσβης της Ελλάδας στη Νότια Κορέα, κα Ιφιγένεια Κοντολέοντος, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορέας κ.κ. Αμβρόσιος, Έλληνες καθηγητές Ελληνικών και Βαλκανικών Σπουδών των Πανεπιστημίων HUFS (Hankuk University of Foreign Studies) και Woosong (Sol International Hotel Management SIHOM) και σημαντικοί επιχειρηματίες της κορεατικής αγοράς τουρισμού και μόδας.

Η υπουργός Τουρισμού χαιρέτισε στην τελετή της 68ης Επετείου του Κορεατικού Πολέμου
Ακόμη, η κα Έλενα Κουντουρά, προσκεκλημένη του Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας στην Αθήνα, Susuk Lim, παρέστη στην τελετή κατάθεσης στεφάνου στο Ηρώο Ελλήνων Πεσόντων στον πόλεμο της Κορέας, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Παπάγου στο πλαίσιο της 68ης Επετείου του Κορεάτικου Πολέμου. Η κα Κουντουρά, κόρη βετεράνου του πολέμου της Κορέας, κλήθηκε να χαιρετίσει στην ειδική εκδήλωση που ακολούθησε στη Λέσχη Απόστρατων Αξιωματικών σε ένα έντονα συγκινητικό κλίμα προς τιμή των Ελλήνων που υπηρέτησαν για την αναγνώριση της προσφοράς τους. H ίδια δίνει πάντα το “παρών” στις εκδηλώσεις της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κορέας και έχει επίσης επισκεφθεί επανειλημμένως την Κορέα ως μέλος της Ελληνο-Κορεάτικης Ομάδας Φιλίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αλλά και ως υπουργός Τουρισμού, στο πλαίσιο ενδυνάμωσης των διμερών σχέσεων Ελλάδας και Κορέας.Εκθέσεις

Αύξηση κρατήσεων 10% της κορεατικής αγοράς από την αρχή του 2018

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Ο ΕΟΤ διακρίθηκε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση KOFTA της Σεούλ με το βραβείο ‘Τhe Best Tourism Marketing Award’, για την καλύτερη προβολή και προώθηση τουριστικού προορισμού στην Νότιο Κορέα.


Ψηλά στις προτιμήσεις των Νοτιοκορεατών βρίσκεται η Ελλάδα,σε σχέση με άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς, σύμφωνα με τα μηνύματα που προέκυψαν από τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, 33rd Korea World Travel Fair 2018 (KOFTA), της Σεούλ (14-17 Ιουνίου 2018), όπου ο ΕΟΤ συμμετείχε με περίπτερο.

Η τουριστική αγορά της Νότιας Κορέας αποτελεί μία από τις νέες αγορές-στόχους που έχει θέσει το Υπουργείο Τουρισμού στο σχεδιασμό του ως προτεραιότητα για την προσέλκυση επισκεπτών υψηλής αγοραστικής δύναμης. Ο ΕΟΤ, σε συνέχεια πρωτοβουλιών της Υπουργού Τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά, για το άνοιγμα της κορεάτικης αγοράς, δυναμώνει την παρουσία της Ελλάδας στην Νότια Κορέα, όπου από τα έως τώρα στοιχεία επιβεβαιώνεται ότι η Ελλάδα καταγράφει αύξηση κρατήσεων 10% από την αρχή του έτους.

Ο ΕΟΤ διακρίθηκε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση KOFTA της Σεούλ με το βραβείο “Τhe Best Tourism Marketing Award”, για την καλύτερη προβολή και προώθηση τουριστικού προορισμού στην Νότιο Κορέα.

Η αντιπροσωπεία του ΕΟΤ αποτελούμενη από τον προϊστάμενο του Τμήματος Έρευνας Αγοράς του ΕΟΤ, κ. Μιχάλη Μιχαηλίδη, και τα στελέχη του Τμήματος Συνέδριων και Εκθέσεων του ΕΟΤ, τον κ. Μιχαήλ Αλφαρά, και την κα Κατερίνα Μεϊμάρογλου, παρουσίασε την Ελλάδα σε ταξιδιωτικούς πράκτορες και κοινό μέσα από πλούσιο διαφημιστικό/φωτογραφικό υλικό, προβάλλοντας ταυτόχρονα το  βραβευμένο βίντεο του ΕΟΤ “GREECE: The 365 day destination”, αλλά και το βίντεο παράδοσης της Ολυμπιακής φλόγας για τους 23ουςχειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες στην πόλη Πιόνγκτσάνγκ  στην Ν. Κορέα.

Συνεκθέτες στο περίπτερο του ΕΟΤ ήταν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Επιμελητήριο Θεσσαλίας, η ΗΑΤΤΑ και ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις. Το ελληνικό περίπτερο επισκέφθηκαν επίσης, η Πρέσβης της Ελλάδας στην Νότια Κορέα, κα Ιφιγένεια Κοντολέοντος, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορέας κ.κ.  Αμβρόσιος, Έλληνες καθηγητές Ελληνικών και Βαλκανικών Σπουδών των Πανεπιστημίων HUFS (Hankuk University of Foreign Studies) και Woosong (Sol International Hotel Management SIHOM) και σημαντικοί επιχειρηματίες της κορεατικής αγοράς τουρισμού και μόδας.

Η υπουργός Τουρισμού χαιρέτισε στην τελετή της 68ης Επετείου του Κορεατικού Πολέμου


H κα Έλενα Κουντουρά, προσκεκλημένη του Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας στην Αθήνα, Susuk Lim, παρέστη στην τελετή κατάθεσης στεφάνου στο Ηρώο Ελλήνων Πεσόντων στον πόλεμο της Κορέας, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Παπάγου στο πλαίσιο της 68ης Επετείου του Κορεάτικου Πολέμου. Η κα Κουντουρά, κόρη βετεράνου του πολέμου της Κορέας, κλήθηκε να χαιρετίσει στην ειδική εκδήλωση που ακολούθησε στη Λέσχη Απόστρατων Αξιωματικών σε ένα έντονα συγκινητικό κλίμα προς τιμή των Ελλήνων που υπηρέτησαν για την αναγνώριση της προσφοράς τους. H ίδια δίνει πάντα το “παρών” στις εκδηλώσεις της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κορέας και έχει επίσης επισκεφθεί επανειλημμένως την Κορέα ως μέλος της Ελληνο-Κορεάτικης Ομάδας Φιλίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αλλά και ως υπουργός Τουρισμού, στο πλαίσιο ενδυνάμωσης των διμερών σχέσεων Ελλάδας και Κορέας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top