Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΤerminal 25: Ένας νέος τερματικός σταθμός για το Celebrity Edge
Κρουαζιέρα

Τerminal 25: Ένας νέος τερματικός σταθμός για το Celebrity Edge

Προγραμματισμένο για ολοκλήρωση στα τέλη Οκτωβρίου 2018, το T25 θα είναι το νέο σπίτι για πολλά πλοία της Celebrity Cruises κατά τη διάρκεια του χειμερινού τους προγράμματος, όπως το Celebrity Edge, το Celebrity Infinity, το Celebrity Reflection και το Celebrity Silhouette.

H Celebrity Cruises παρουσιάζει ένα ακόμα ορόσημο με την αποκάλυψη του τερματικού αυτού σταθμού (Τ25) στο Port Everglades στο Χόλυγουντ. Κατασκευασμένο έτσι ώστε να ταιριάζει με την αισθητική του μελλοντικού του “κατοίκου” – του πιο καινοτόμου πλοίου στον κόσμο, του Celebrity Edge – το Τ25 χαρακτηρίζεται από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ένα μοναδικό design για να προσφέρει στους επιβάτες την απόλυτη εμπειρία.

Η κατασκευή του ήρθε σε πέρας σε συνεργασία με το Port Everglades και την αρχιτεκτονική εταιρεία Bermello Ajamil & Partners, Inc, καθιστώντας το Τ25 ένα εντυπωσιακό επίτευγμα της τεχνολογίας με χαρακτηριστικά το Frictionless Arrival, το οποίο κάνει τη διαδικασία του check-in πιο εύκολη από ποτέ και ένα διαδραστικό art installation τοίχου. Παράλληλα, θα προσφέρει στους επιβάτες που διαμένουν σε σουίτες μια μοναδική εμπειρία με ένα αποκλειστικό σαλόνι, ανελκυστήρες, χώρους προβολής και μια ιδωτική βεράντα στην κορυφή.

“Όταν σχεδιάζαμε το Celebrity Edge, ξέραμε ότι θέλαμε να σχεδιάσουμε και ένα τερματικό σταθμό που να ταιριάζει τέλεια με το πλοίο που θα φιλοξενήσει” είπε η Lisa Lutoff-Perlo, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Celebrity Cruises. “Με τεχνολογία αιχμής, στην υπηρεσία ενός πανέμορφου σχεδίου, το T25 είναι το ιδανικό σπίτι του Celebrity Edge. Είναι επίσης ο πρώτος τερματικός σταθμός που σχεδίασε  η Celebrity Cruises, ο οποίος όχι μόνο αντιπροσωπεύει ένα ορόσημο για την Celebrity Cruises αλλά παράλληλα μας έδωσε την ευκαιρία να θέσουμε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στο σχεδιασμό και να δημιουργήσουμε την ιδανική εμπειρία για τον επισκέπτη”.

“Αυτή είναι η μεγαλύτερη οικονομική επένδυση που πραγματοποίησε το Port Everglades σε τερματικό σταθμό κρουαζιέρας και προσδοκούμε  ότι ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του T25 θα είναι η καλύτερη διαφήμιση για το Broward County και την Celebrity Cruises καθώς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα φιλόξενο περιβάλλον για τα εκατομμύρια των επιβατών κρουαζιέρας που έρχονται εδώ”, δήλωσε ο δήμαρχος του Broward County, Beam Furr.

“Αντικαθιστούμε δύο μικρότερους και παλιότερους τερματικούς σταθμούς  κρουαζιέρας με μια καινοτόμα εγκατάσταση εμπνευσμένη από τον κομψό, φουτουριστικό σχεδιασμό του Celebrity Edge η οποία μπορεί να φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο” δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Port Everglades, Steven Cernak. “Η ώρα ήταν η κατάλληλη για να οικοδομήσουμε ένα νέο τερματικό σταθμό που χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής, όπως τα ηλεκτρονικά μέσα για πρωτοποριακή και άμεση ενημέρωση προκειμένου να προσελκύσουμε και τους νέους ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο”.

Το T25 διαθέτει επίσης μια τεράστια φωτεινή οθόνη 136 τ.μ (GKD Mediamesh), η οποία θα “αγκαλιάζει” την εξωτερική πλευρά με γυάλινη επιφάνεια 1.672 τ.μ. και το πρώτο σαλόνι για το πλήρωμα που φτιάχτηκε ποτέ σε αποβάθρα από τη Royal Caribbean Cruises Ltd. Αυτό το σαλόνι του πληρώματος θα διαθέτει δωρεάν σύνδεση Wi-Fi, τηλεοράσεις, χώρους αποθήκευσης, ήσυχα μέρη για τους υπαλλήλους και πολλά άλλα.

Προγραμματισμένο για ολοκλήρωση στα τέλη Οκτωβρίου 2018, το T25 θα είναι το νέο σπίτι για πολλά πλοία της Celebrity Cruises κατά τη διάρκεια του χειμερινού τους προγράμματος, όπως το Celebrity Edge, το Celebrity Infinity, το Celebrity Reflection και το Celebrity Silhouette.

Μαζί με αυτά τα πλοία, ο τερματικός σταθμός θα είναι LEED πιστοποιημένος και ικανός να φιλοξενήσει έως και ένα πλοίο μήκους 1.150 ποδιών. Όταν η Celebrity δε χρησιμοποιεί το T25, η εγκατάσταση θα είναι ανοιχτή σε άλλες γραμμές κρουαζιέρας. Επί του παρόντος, το Port Everglades φιλοξενεί κατά μέσο όρο περίπου 335.000 επισκέπτες της Celebrity Cruises ετησίως, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 9% της συνολικής επιβατικής κίνησης. Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή, αναμένεται ότι η Celebrity Cruises θα φέρει σχεδόν 500.000 ταξιδιώτες στο Port Everglades – αντιπροσωπεύοντας τουλάχιστον το 14% της προβλεπόμενης επιβατικής κίνησης του λιμένα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024