Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Turkish Airlines επιλέχθηκε ως το 'κορυφαίο brand της Τουρκίας' σε όλους τους τομείς

Θοδωρής Κουμέλης - 26 Ιούνιος 2018, 12:09

Η Brand Finance αξιολογεί χιλιάδες brands παγκοσμίως μέσω των ερευνών που επικεντρώνονται σε χρηματοοικονομικές και εμπορικές μεταβλητές.


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, η Turkish Airlines ανακηρύχθηκε το “κορυφαίο brand” της Τουρκίας σε όλους τους τομείς. Ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, ο οποίος κερδίζει για ακόμα μια φορά τα τελευταία χρόνια αυτόν τον τίτλο, ενισχύει με την διάκριση αυτή την ηγετική του θέση στην χώρα του.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Ilker Ayci, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines, δήλωσε: “Φέτος, για ακόμη μια φορά, η Turkish Airlines ανακηρύχθηκε ως το κορυφαίο brand της Τουρκίας σε όλους τους τομείς. Αυτό είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να διατηρήσουμε επάξια τη φήμη του ισχυρότερου brand  της χώρας μας σε παγκόσμια κλίμακα”.

Η Brand Finance, η οποία αξιολογεί χιλιάδες brands παγκοσμίως μέσω των ερευνών που επικεντρώνονται σε χρηματοοικονομικές και εμπορικές μεταβλητές, ανακοινώνει κάθε χρόνο από το 1996 τα ετήσια αποτελέσματα της αξιολόγησης, τα οποία διαμορφώνονται με βάση τη δύναμη και την αξία των brands, συγκεντρώνοντας την προσοχή της παγκόσμιας κοινής γνώμης και των αντίστοιχων κλάδων.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top