Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsDER TOURISTIK: 'Μαζέψτε τα σκουπίδια στην Κέρκυρα ή η σεζόν δε θα τελειώσει ομαλά'
TOs

DER TOURISTIK: 'Μαζέψτε τα σκουπίδια στην Κέρκυρα ή η σεζόν δε θα τελειώσει ομαλά'

Η εταιρεία εκφράζει σκεπτικισμό αφενός για την ομαλή συνέχιση του τρέχοντος προγράμματος για το 2018 αφετέρου δε για τη διατήρησή του στα ίδια επίπεδα για την ερχόμενη σεζόν.

“Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει αποδέκτες φρικτών παραπόνων από τους πελάτες μας που επισκέπτονται το νησί της Κέρκυρας αναφορικά με την κατάσταση που έχει δημιουργήσει η αδράνεια των τοπικών αρχών σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων. Το αποτέλεσμα της αδράνειας αυτής χαρακτηρίζεται τουλάχιστον επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία, τόσο των κατοίκων του νησιού, αλλά και των επισκεπτών του”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο γνωστός T.O. DER TOURISTIK, για το φλέγον πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμάτων στην Κέρκυρα.

“Η DER TOURISTIK, ως ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ευρώπη, εκπροσωπώντας μεταξύ άλλων τα brands ITS, JAHN REISEN, APOLLO, KUONI, EXIM κ.ά. έχει ήδη προβεί, μέσω της Destination Touristic Services, σε επίσημη διαμαρτυρία προς τις ελληνικές αρχές. Παράλληλα, επικρατεί σκεπτικισμός αφενός για την ομαλή συνέχιση του τρέχοντος προγράμματος για το 2018 αφετέρου δε για τη διατήρησή του στα ίδια επίπεδα για την ερχόμενη σεζόν, λαμβάνοντας υπόψη ότι η ασφάλεια η διασφάλιση της υγιεινής των πελατών αποτελεί μείζονα προτεραιότητα για τον οργανισμό της DER TOURISTIK” συνεχίζει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία και καταλήγει: “Με αφορμή το παρόν, κάνουμε έκκληση προς τις αρχές της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να προβούν τάχιστα σε δράσεις οι οποίες θα εξαλείψουν το μεγάλο αυτό πρόβλημα που ταλανίζει τους ντόπιους, αλλά και τους επισκέπτες της Κέρκυρας. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο εφησυχασμού. Η σεζόν είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι εντυπώσεις των επισκεπτών αρνητικότατες. Το θέμα είναι ήδη γνωστό στις αρχές των Ευρωπαϊκών χωρών, στις τουριστικές ενώσεις και στις ενώσεις καταναλωτών των χωρών αυτών με συνέπεια να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ακύρωσης κρατήσεων της τρέχουσας σεζόν”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024