Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Προβολή των νησιών του Αιγαίου στις αγορές της Αυστρίας και της Αυστραλίας

Τατιάνα Ρόκου - 27 Ιούνιος 2018, 11:03

Δημοσιογραφικό ταξίδι υπό τη οργάνωση των Δήμων Πάρου, Σερίφου, Μήλου και Αστυπάλαιας, σε συνεργασία με την MTC Group.


Η διάσταση της life style  πλευράς της Πάρου, της Σερίφου, της Μήλου και της Αστυπάλαιας πρόκειται να αναδειχθεί στις αγορές της Αυστρίας και της Αυστραλίας, στο πλαίσιο δημοσιογραφικού ταξιδιού, έπειτα από πρόσκληση δύο έγκριτων δημοσιογράφων που εξειδικεύονται στον τομέα αυτό.

Πρόκειται για την κα Ελευθεριάδου, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 7 χρόνια στην Αυστρία και συνεργάζεται με το site theviennesegirl.com, καθώς και με σημαντικά Μέσα Ενημέρωσης, όπως το BBC NEWS και το Conde Nast Traveler και με εταιρείες, όπως Tiffany & Co, Swarovski, Dolce & Gabbana, CHANEL, FENDI, L’Oreal Vichy, Samsung, Nespresso, ξενοδοχεία Sacher, Austrian Airlines, Air France κ.ά. Το site έχει 63.6k followers στο instagram και 3.442 στο facebook. Η κα Ελευθεριάδου συνεργάζεται στενά και με το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας.  

Η κα Πωλίνα Παρασκευοπούλου αρθρογραφεί στο greekcitytimes.com, ένα leading lifestyle site στην Αυστραλία για την Ελλάδα, το οποίο έχει μεγάλο κοινό από Έλληνες και φιλέλληνες απ‘όλο τον κόσμο (173.000 facebook followers). Εκεί γράφει για μόδα και προτείνει προορισμούς στην Ελλάδα καθώς και στο lavienblog.com (6.000 Followers).

Την οργάνωση ανέλαβαν οι δήμοι των νησιών, σε συνεργασία με την MTC Group. Στην ανακοίνωση της εταιρείας συμβούλων αναφέρεται ότι η επιλογή των προορισμών έγινε με τη λογική ότι κάθε ένας από αυτούς έχει κάτι, όχι μόνο ξεχωριστό, αλλά και διαφορετικό να δείξει στο επιλεκτικό κοινό στο οποίο απευθύνονται τα συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης. Σε αυτήν τη βάση, οργανώθηκε και το πρόγραμμα της επίσκεψης με κριτήρια την αρχιτεκτονική, τα χωριά, τη γραφικότητα, τις παραλίες και τη γαστρονομία κάθε περιοχής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top