Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΤα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης και Καβάλας στο δίκτυο του ParkCloud
Αεροδρόμια

Τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης και Καβάλας στο δίκτυο του ParkCloud

Χάρη στην πρόσφατη συνεργασία μεταξύ εταιρείας και αεροδρομίων, οι επιβάτες που πετούν από το τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας, αυτό της Θεσσαλονίκης, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση διαφόρων προϊόντων στάθμευσης μέσω της εφαρμογής του ParkCloud.

Η ευρωπαϊκή εταιρεία online στάθμευσης, ParkCloud, επεκτείνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά ανακοινώνοντας την προσθήκη του Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης και του Αεροδρομίου Καβάλας στο online δίκτυο της.

Χάρη στην πρόσφατη συνεργασία μεταξύ εταιρείας και αεροδρομίων, οι επιβάτες που πετούν από το τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας, αυτό της Θεσσαλονίκης, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση διαφόρων προϊόντων στάθμευσης μέσω της εφαρμογής του ParkCloud.

Με τα parking μακράς διάρκειας P6, P7 και P8, που περιλαμβάνουν 750, 450 και 399 θέσεις στάθμευσης αντίστοιχα, οι επιβάτες που σταθμεύουν στο αεροδρόμιο θα έχουν πληθώρα επιλογών κατά την προ-κράτησή τους, προσαρμόζωντάς την καλύτερα στις δικές τους ταξιδιωτικές ανάγκες.

Για μεγαλύτερη ευκολία των επιβατών, κάθε χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων λειτουργεί με κλειστό κύκλωμα καμερών παρακολούθησης (CCTV), είναι ανοιχτός 24 ώρες το 24ωρο και βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μικρής απόστασης με τα πόδια από το κτίριο του τερματικού σταθμού.

Επιπρόσθετα, οι επιβάτες που πετούν από το Αεροδρόμιο της Καβάλας θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να κλείσουν χώρο στάθμευσης στο πάρκινγκ του αεροδρομίου P1 μέσω της παγκόσμιας βάσης δεδομένων του ParkCloud.

Αποτελούμενο από 197 θέσεις στάθμευσης, το P1 βρίσκεται κοντά στο τερματικό σταθμό, προσφέροντας στους επιβάτες μια ασφαλή, απευθείας διαδρομή προς το check-in τους.

Το Αεροδρόμιο της Καβάλας επενδύει επί του παρόντος σε μια αξιοσημείωτη επέκταση και αναβάθμιση του υφιστάμενου τερματικού σταθμού του, ύψους 10 εκατ. ευρώ, η οποία περιλαμβάνει την εγκατάσταση ενός τελευταίας τεχνολογίας συστήματος διαχείρισης αποσκευών, το οποίο θα διευρύνει σημαντικά τη χωρητικότητά του, για την υποδοχή περισσότερων επιβατών.

Ο Mark Pegler, διευθύνων σύμβουλος της ParkCloud, δήλωσε: “Η Νότια Ευρώπη ήταν πάντα μια ισχυρή αγορά για εμάς, με τη ζήτηση για κρατήσεις πάρκινγκ σε χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία να αυξάνονται σε ετήσια βάση. Καθώς η ζήτηση σε όλη την Ελλάδα αυξάνεται επίσης, τώρα είναι μια σημαντική στιγμή για να δημιουργήσουμε εταιρικές σχέσεις με αεροδρόμια που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με εμάς και να επεκτείνουμε το δίκτυό μας σε ολόκληρη τη χώρα”.

Τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης και Καβάλας έρχονται να προστεθούν στη λίστα μαζί με αυτό του Ηρακλείου ως τμήματα του επίσημου δικτύου αεροδρομίων ParkCloud στην Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024