Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Η Πανγαία εξαγόρασε ξενοδοχείο στη Λευκωσία

Άγγελος Ρεστάνης - 28 Ιούνιος 2018, 09:25

Το ακίνητο προβλέπεται να ανακατασκευαστεί πλήρως (με προβλεπόμενο κόστος ανακατασκευής περίπου 4,5 εκατ. ευρώ) και να λειτουργήσει ως πολυτελές ξενοδοχείο.

Στα χέρια της Εθνικής Πανγαία ΑΕΕΑΠ βρίσκεται πλέον και επίσημα το ξενοδοχείο Holiday Inn στη Λευκωσία.

Η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ ανακοινώνει την απόκτηση του 100% των μετοχών της εταιρείας Lasmane Properties Ltd, ιδιοκτήτριας ακινήτου στη Λευκωσία, το οποίο λειτουργούσε στο παρελθόν υπό την επωνυμία Holiday Inn.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 140 δωμάτια και είναι από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της πόλης. Η τοποθεσία του είναι πολύ κεντρική καθώς βρίσκεται εντός των ενετικών τείχων της πόλης, πολύ κοντά στο εμπορικό κέντρο της πόλης (στις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου καθώς και στη Λεωφόρο Εθνάρχου Μακαρίου) και στην, υπό ανάπλαση, Πλατεία Ελευθερίας, η οποία έχει σχεδιαστεί από τη διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Zaha Hadid.

Το ακίνητο προβλέπεται να ανακατασκευαστεί πλήρως (με προβλεπόμενο κόστος ανακατασκευής περίπου 4,5 εκατ. ευρώ) και να λειτουργήσει ως πολυτελές ξενοδοχείο. Είναι μισθωμένο σε εταιρεία του ομίλου Zeus International, ο οποίος αποτελεί έναν ταχέως αναπτυσσόμενο όμιλο που δραστηριοποιείται εμπορικά στον κλάδο εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων.

Το τίμημα για την απόκτηση των μετοχών ανήλθε σε 11,2 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων ποσό 7,6 εκατ. ευρώ καταβλήθηκε κατά τη μεταβίβαση των μετοχών και το υπόλοιπο 3,6 εκατ. ευρώ θα καταβληθεί αφού εκπληρωθούν συγκριμένες προϋποθέσεις, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top