Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πέντε ευρωπαϊκές πόλεις υποψήφιες για τη διοργάνωση της ΕΙΒΤΜ

Θοδωρής Κουμέλης - 18 Φεβρουάριος 2002, 00:00

Μετά την μελέτη των 10 υποψήφιων ευρωπαϊκών πόλεων από την επιτροπή των ανώτερων διοικητικών στελεχών της έκθεσης EIBTM, πέντε είναι εκείνες<...> που έχουν μπει στην τελική λίστα για να φιλοξενήσουν την EIBTM<.>

2004.

Συγκεκριμένα είναι η Βαρκελώνη, η Γενεύη (όπου είναι και η πόλη που γίνεται μέχρι σήμερα η έκθεση), η Μαδρίτη, η Λισσαβόνα και η  Βιέννη. Η επιτροπή τώρα μελετά ορισμένες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις σε συγκεκριμένα θέματα που αφορούν κάθε μια από τις πόλεις.

"Έχουμε εντυπωσιαστεί από τις προσφορές και είμαστε ευγνώμονες για όλες αυτές τις πόλεις, που ξόδεψαν τόσο χρόνο και κατέβαλαν τόση προσπάθεια, για να προετοιμάσουν τις παρουσιάσεις", δήλωσε ο κ. Tom Nutley, διευθύνων σύμβουλος της Reed Travel Exhibitions, στην οποία ανήκει EIBTM.

"Γνωρίζουμε ότι η απόφαση μας, θα απογοητεύσει κάποιους, αλλά θα νοιώσουν καλύτερα με το γεγονός ότι ήταν ένας αγώνας ταχύτητας με καταπληκτικό συναγωνισμό.
Η επιτροπή είχε αποφασίσει πάνω σε συγκεκριμένα ζωτικά κριτήρια, όπως το ποσό που θα διατεθεί για την έκθεση, τον αριθμό, τη διαθεσιμότητα και την ποιότητα των ξενοδοχείων και το εύρος των μεταφορικών δικτύων. Αυτά τα στοιχεία μας βοήθησαν να καταλήξουμε σε 5 πόλεις. Το επόμενο στάδιο είναι, να επισκεφθούμε κάποια ή και όλα τα υποψήφια μέρη. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις απαντήσεις που θα λάβουμε σε απάντηση συγκεκριμένων αιτημάτων μας."

Η τελική απόφαση, που αναμένεται να ανακοινωθεί το καλοκαίρι, θα παρθεί σε συνδυασμό με εκθέτες, βιομηχανικές ενώσεις και το Συμβούλιο της ΕΙΒΤΜ. 

"Οι παρουσιάσεις ήταν δημιουργικές και συναρπαστικές. Ανυπομονούμε να συζητήσουμε τις προτάσεις αναλυτικότερα, με τις πόλεις που βρίσκονται ακόμα στη λίστα", τόνισε ο κ. Nutley.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top