Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠέντε ευρωπαϊκές πόλεις υποψήφιες για τη διοργάνωση της ΕΙΒΤΜ

Πέντε ευρωπαϊκές πόλεις υποψήφιες για τη διοργάνωση της ΕΙΒΤΜ

Μετά την μελέτη των 10 υποψήφιων ευρωπαϊκών πόλεων από την επιτροπή των ανώτερων διοικητικών στελεχών της έκθεσης EIBTM, πέντε είναι εκείνες που έχουν μπει στην τελική λίστα για να φιλοξενήσουν […]

Μετά την μελέτη των 10 υποψήφιων ευρωπαϊκών πόλεων από την επιτροπή των ανώτερων διοικητικών στελεχών της έκθεσης EIBTM, πέντε είναι εκείνες<...> που έχουν μπει στην τελική λίστα για να φιλοξενήσουν την EIBTM<.> 2004.

Συγκεκριμένα είναι η Βαρκελώνη, η Γενεύη (όπου είναι και η πόλη που γίνεται μέχρι σήμερα η έκθεση), η Μαδρίτη, η Λισσαβόνα και η Βιέννη. Η επιτροπή τώρα μελετά ορισμένες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις σε συγκεκριμένα θέματα που αφορούν κάθε μια από τις πόλεις.

"Έχουμε εντυπωσιαστεί από τις προσφορές και είμαστε ευγνώμονες για όλες αυτές τις πόλεις, που ξόδεψαν τόσο χρόνο και κατέβαλαν τόση προσπάθεια, για να προετοιμάσουν τις παρουσιάσεις", δήλωσε ο κ. Tom Nutley, διευθύνων σύμβουλος της Reed Travel Exhibitions, στην οποία ανήκει EIBTM.

"Γνωρίζουμε ότι η απόφαση μας, θα απογοητεύσει κάποιους, αλλά θα νοιώσουν καλύτερα με το γεγονός ότι ήταν ένας αγώνας ταχύτητας με καταπληκτικό συναγωνισμό.
Η επιτροπή είχε αποφασίσει πάνω σε συγκεκριμένα ζωτικά κριτήρια, όπως το ποσό που θα διατεθεί για την έκθεση, τον αριθμό, τη διαθεσιμότητα και την ποιότητα των ξενοδοχείων και το εύρος των μεταφορικών δικτύων. Αυτά τα στοιχεία μας βοήθησαν να καταλήξουμε σε 5 πόλεις. Το επόμενο στάδιο είναι, να επισκεφθούμε κάποια ή και όλα τα υποψήφια μέρη. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις απαντήσεις που θα λάβουμε σε απάντηση συγκεκριμένων αιτημάτων μας."

Η τελική απόφαση, που αναμένεται να ανακοινωθεί το καλοκαίρι, θα παρθεί σε συνδυασμό με εκθέτες, βιομηχανικές ενώσεις και το Συμβούλιο της ΕΙΒΤΜ.

"Οι παρουσιάσεις ήταν δημιουργικές και συναρπαστικές. Ανυπομονούμε να συζητήσουμε τις προτάσεις αναλυτικότερα, με τις πόλεις που βρίσκονται ακόμα στη λίστα", τόνισε ο κ. Nutley.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024