Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Η Zeus International αναλαμβάνει τη λειτουργία του πρώην Holiday Inn στη Λευκωσία

Τατιάνα Ρόκου - 02 Ιούλιος 2018, 13:22

Στόχος είναι, έπειτα από τις εργασίες ανάπλασης υπό τη φροντίδα και εποπτεία της Zeus International, να επαναλειτουργήσει με νέα ταυτότητα, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα city hotels της Λευκωσίας με 140 δωμάτια.


H Zeus International ανακοινώνει την ανάληψη της ανακατασκευής και λειτουργίας ενός από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Λευκωσίας που μέχρι πρότινος λειτουργούσε με την επωνυμία Holiday Inn.

Η ανάληψη της ανακατασκευής και λειτουργίας του εν λόγω ακινήτου από τη Zeus International έρχεται στο πλαίσιο συμφωνίας με την Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ, την μεγαλύτερη εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, στον όμιλο εταιρειών της οποίας ανήκει το ακίνητο.

Το ακίνητο, το οποίο εκμισθώθηκε στη Ζeus International, τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο όμιλο που δραστηριοποιείται εμπορικά στον κλάδο εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, προβλέπεται να ανακατασκευαστεί πλήρως και να λειτουργήσει ως πολυτελές ξενοδοχείο πόλης.

Το ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο της κυπριακής πρωτεύουσας, εντός των ενετικών τειχών της πόλης, πολύ κοντά στο εμπορικό της κέντρο (στις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου, καθώς και στη Λεωφόρο Εθνάρχου Μακαρίου) και στην υπό ανάπλαση Πλατεία Ελευθερίας, η οποία έχει σχεδιαστεί από τη διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Zaha Hadid.

Στόχος είναι, έπειτα από τις εργασίες ανάπλασης υπό τη φροντίδα και εποπτεία της Zeus International, να επαναλειτουργήσει με νέα ταυτότητα, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα city hotels της Λευκωσίας με 140 δωμάτια, σουίτες, συνεδριακές αίθουσες, εστιατόρια και μπαρ καθώς και πληθώρα facilities που θα το καταστήσουν σημείο αναφοράς για τον κυπριακό τουρισμό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top