Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΤο ανανεωμένο Mariner of the Seas θα προσφέρει μικρές αποδράσεις στις Μπαχάμες
Κρουαζιέρα

Το ανανεωμένο Mariner of the Seas θα προσφέρει μικρές αποδράσεις στις Μπαχάμες

Μαζί με το πρόσφατα επίσης ανακαινισμένο Independence of the Seas, το Mariner of the Seas είναι κομμάτι της δέσμευσης της Royal Caribbean να ανανεώσει το στόλο της σε μια προσπάθεια που έχει ονομαστεί Royal Amplified και θα κοστίσει 900 εκατ. δολ.

Την πρώτη μέρα του καλοκαιριού το πλήρως ανανεωμένο και ανακαινισμένο Mariner of the Seas έπλευσε στο νέο του “σπίτι”, στο Port Miami, προσφέροντας συγκινήσεις, νέες καμπίνες και εστιατόρια αξίας 120 εκατ. δολ. Η εικόνα των σύντομων αποδράσεων αλλάζει με τις 3νυχτες αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα αλλά και τις 4νυχτες μέσα στην εβδομάδα που θα πραγματοποιεί το Mariner από το Μαϊάμι στις Μπαχάμες. Δίνοντας στους επιβάτες ακόμα περισσότερες επιλογές διασκέδασης και χαλάρωσης, τα σύντομα αυτά δρομολόγια υπόσχονται στιγμές περιπέτειας με το Sky Pad, μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας με τραμπολίνο, μοναδικά κοκτέιλ στο πολυνησιακής αισθητικής The Bamboo Room, παιχνίδια με laser που λάμπουν στο σκοτάδι, νεροτσουλήθρες και πολλά ακόμα στοιχεία.

Νέες επιλογές διασκέδασης

  • Sky Pad – Η εμπειρία του bungee τραμπολίνο εμπλουτίζεται με εικονική πραγματικότητα
  • The Perfect Storm – Ένα εντυπωσιακό ντουέτο από 2 νεροτσουλήθρες, Cyclone & Typhoon
  • Laser Tag: Battle for Planet Z – Μια «επική» μάχη με laser στο σκοτάδι για τον τελευταίο πλανήτη του γαλαξία
  • Escape Room: The Observatorium – Η νεότερη εκδοχή escape room στη Royal Caribbean
  • FlowRider – Ο κλασικός πια εξομοιωτής σερφ που εισήγαγε η Royal Caribbean

Νέες επιλογές φαγητού

  • The Bamboo Room – Πολυνησιακή αισθητική και χαλάρωση με κοκτέιλ, το πρώτο στο στόλο της Royal Caribbean Playmakers Sports Bar & Arcade – Για τους φαν που θέλουν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε μια από τις 25 οθόνες ή να παίξουν τα δικά τους παιχνίδια
  • Jamie’s Italian – Χειροποίητα και ρουστίκ ιταλικά φαγητά από τον πλέον διάσημο Βρετανό σεφ Jamie Oliver
  • Izumi Hibachi and Sushi – Σούσι, σασίμι και άλλες ξεχωριστές ασιατικές γεύσεις από τα πιο φρέσκα και διαλεχτά υλικά

“Η γενιά των millennials θέλει πιο συχνές και σύντομες αποδράσεις περιπέτειας. Απαντάμε στο αίτημα αυτό επενδύοντας 120 εκατ. δολ. στο Mariner of the Seas και φέρνοντάς το στο Μαϊάμι για 3νυχτες και 4νυχτες κρουαζιέρες” είπε ο Michael Bayley, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της Royal Caribbean International. “Με τον συνδυασμό έντονων συγκινήσεων και τροπικών προορισμών, το Mariner of  the Seas αλλάζει τους κανόνες και ανεβάζει την εμπειρία των σύντομων αποδράσεων σε άλλο επίπεδο”.

Ξεκινώντας από το Μάιο του 2019, το Mariner of the Seas θα επισκέπτεται το Perfect Day at Cococay, τον πρώτο προορισμό από μια σειρά ιδιωτικών νησιών της Royal Caribbean σε όλο τον κόσμο.

Μαζί με το πρόσφατα επίσης ανακαινισμένο Independence of the Seas, το Mariner of the Seas είναι κομμάτι της δέσμευσης της Royal Caribbean να ανανεώσει το στόλο της σε μια προσπάθεια που έχει ονομαστεί Royal Amplified και θα κοστίσει 900 εκατ. δολ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 10 πλοία σε 4 χρόνια και θα αγγίζει κάθε πτυχή της εμπειρίας που προσφέρεται στους επιβάτες. Εισάγοντας μια πληθώρα νέων και τολμηρών στοιχείων και χαρακτηριστικών -από πειραματική κουζίνα μέχρι ανανεωμένες επιλογές νυχτερινής διασκέδασης– το Royal Amplified αντανακλά το πάθος της εταιρίας για την καινοτομία, την ασταμάτητη προσοχή στη λεπτομέρεια και τη δέσμευση της απέναντι στους επιβάτες της για την απόλυτη εμπειρία διακοπών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024