Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Τηλεοπτικό σποτ για την ανακύκλωση από τους ξενοδόχους της Κέρκυρας

Τατιάνα Ρόκου - 03 Ιούλιος 2018, 12:05

Σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων, η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας και η Ένωση Ξενοδόχων δημιούργησαν ένα τηλεοπτικό σποτ.


“Οι ολιγωρίες, οι αστοχίες, οι λαθεμένοι σχεδιασμοί και οι ανεπαρκείς χειρισμοί, οδήγησαν το νησί μας, στο έσχατο σημείο απόγνωσης, μετατρέποντας το σε μια απέραντη χωματερή, με αποτέλεσμα να ελλοχεύουν ανεξέλεγκτοι κίνδυνοι, τόσο για την υγεία των κατοίκων του τόπου μας, όσο και για τη δυσφήμιση του τουριστικού μας προορισμού, που αποτελεί έναν από τους πιο προβεβλημένους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας”, αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας.

“Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διάγει ο τόπος μας, θα πρέπει να αντλήσουμε δύναμη, ώστε να υπερκεράσουμε τα προβλήματα και να επαναφέρουμε το ‘καραβάκι’ στην ορθή ρότα. Όπως μας διδάσκουν με τη σοφία τους οι πρόγονοί μας ‘ουδέν κακόν αμιγές καλού’ και έτσι, μέσα από τα ‘βουνά με τα σκουπίδια’ μπορούν να αναδειχθούν οι λύσεις. Φρονούμε ότι όλοι μας, ειδικοί και μη, έχουμε αντιληφθεί πλέον ότι, ένα από τα ‘κλειδιά’ στη διαχείριση των απορριμμάτων είναι η ανακύκλωση, η οποία δυστυχώς στο νησί μας είναι μια παρεξηγημένη έννοια, τουλάχιστον αν ερμηνεύσουμε τη σημασία που τις έχουν δώσει μέχρι σήμερα, οι αρμόδιοι φορείς για τη διαχείριση των απορριμμάτων, αφού η ανακύκλωση στη Κέρκυρα, βρίσκεται σε μονοψήφιο αριθμό και πολύ κάτω από άλλες περιοχές της χώρας μας”.

Η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας και η Ένωση Ξενοδόχων, αναλαμβάνοντας την κοινωνική ευθύνη και θέλοντας να συμβάλουν στην επίλυση του τεράστιου προβλήματος, της διαχείρισης των απορριμμάτων, το οποίο ταλανίζει αρκετά χρόνια το νησί μας, δημιούργησαν ένα τηλεοπτικό σποτ για την ευαισθητοποίηση όλων μας, κατοίκων,
επαγγελματιών και επιχειρηματιών στοχεύοντας να αναδείξει την σημασία της ανακύκλωσης και να προσκαλέσει όλους τους πολίτες του νησιού, μικρούς και μεγάλους, να συμβάλουν επενδύοντας στην ανακύκλωση με την καθημερινή τους συμπεριφορά.

“Σας καλούμε όλους συμμετέχοντας ο καθένας μας ξεχωριστά με τις δικές τους μικρές ή μεγαλύτερες δυνάμεις να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι κάνοντας ανακύκλωση συμβάλουμε στην επίλυση του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων” λένε οι Κερκυραίοι ξενοδόχοι.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top