Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες σε αεροπλάνο της Thomas Cook στη Ζάκυνθο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Ιούλιος 2018, 13:14

Λιποθυμίες και κρίσεις πανικού για 214 επιβάτες που είχαν επιβαβαστεί σε αεροπλάνο της Thomas Cook από τη Ζάκυνθο προς το Λονδίνο και αναγκάστηκαν, λόγω βλάβης, να παραμείνουν για 3 ώρες εντός του αεροσκάφους χωρίς A/C.


Για τρεις ώρες παρέμειναν εγκλωβισμένοι Βρετανοί επιβάτες της πτήσης MH1805 σε αεροσκάφος της Thomas Cook την περασμένη Κυριακή, που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 2 το μεσημέρι από το αεροδρόμιο της Ζακύνθου προς το Λονδίνο (Stansted). Η θερμοκρασία στο νησί εκείνη την ημέρα έφθανε τους 30C, με αποτέλεσμα όταν ανακοινώθηκε ότι παρουσιάστηκε βλάβη στο αεροσκάφος, θα αναγκαστούν να περιμένουν στηναρχή για “λίγα μόνο λεπτά για να επιδιορθωθεί”, όπως τους είπαν, τα οποία όμως έγιναν 3 ώρες.

Οι επιβάτες υποχρεώθηκαν όχι μόνο να μείνουν μέσα στο αεροσκάφος, αλλά και να περιμένουν χωρίς καθόλου air condition και σε συνθήκες αφόρητης ζέστης. Αυτό που ακολούθησε ήταν εμετοί, λιποθυμίες και κρίσεις πανικού από την υπερβολική ζέστη, ενώ μία έγκυος γυναίκα χρειάστηκε τη βοήθεια μίας νοσοκόμας. Οι επιβάτες μάλιστα ανέφεραν στα βρετανικά Μέσα πως και τις 3 ώρες που περίμεναν δεν τους προσφέρθηκε ούτε φαγητό, ούτε καν λίγο νερό.

Τελικά μετά από τρεις ώρες, το πρόβλημα δε λύθηκε και η πτήση δεν πραγματοποιήθηκε, με συνέπεια να μεταφερθούν σε ξενοδοχεία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun η Thomas Cook, η οποία τελικά πραγματοποίησε την πτήση το πρωί της Δευτέρας, ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία, αναγνωρίζοντας ότι θα έπρεπε να είχε επιτρέψει νωρίτερα την αποβίβαση των επιβατών από το αεροσκάφος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top