Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕνίσχυση της πτητικής παρουσίας της Ellinair σε Ηράκλειο και Χανιά
Αεροπορικές εταιρείες

Ενίσχυση της πτητικής παρουσίας της Ellinair σε Ηράκλειο και Χανιά

Η εταιρεία πρόσθεσε στο πτητικό της πρόγραμμα νέες πτήσεις από προς Χανιά και Ηράκλειο (Χανιά – Μόσχα, Χανιά – Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο – Πόζναν) ενώ αυξήθηκαν οι πτήσεις Ηράκλειο – Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο. Και το χειμώνα θα διατηρηθούν οι νέες πτήσεις στα Χανιά.

Το ιδιαίτερο βάρος της Κρήτης και ειδικότερα του Ηρακλείου και των Χανίων, στο πτητικό πρόγραμμα και τον προγραμματισμό της Ellinair, της αεροπορικής εταιρείας του Ομίλου Μουζενίδη, αναδείχθηκε στις παρουσιάσεις που πραγματοποίησε η εταιρεία στις δύο αυτές πόλεις, την προηγούμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο στελεχών, υπό τον πρόεδρο του ομίλου κ. Μπόρις Μουζενίδη, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ellinair κ. Ιωάννη Μουζενίδη και τον εμπορικό διευθυντή κ. Σταύρο Δαλιάκα, παρουσίασαν το πτητικό πρόγραμμα, τις υπηρεσίες και τα σχέδια της Ellinair για την Κρήτη και τον ελληνικό τουρισμό. Σημειώνεται ότι ήδη η εταιρεία πρόσθεσε στο πτητικό της πρόγραμμα νέες πτήσεις από προς Χανιά και Ηράκλειο και συγκεκριμένα:

  • Χανιά – Μόσχα
  • Χανιά – Θεσσαλονίκη
  • Ηράκλειο – Πόζναν,

ενώ αυξήθηκαν οι πτήσεις Ηράκλειο – Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο.

Στο σύντομο χαιρετισμό του στην παρουσίαση στο Ηράκλειο, ο κ. Ιω. Μουζενίδης τόνισε μεταξύ άλλων: “Με την πόλη και την κοινωνία του Ηρακλείου, ως Όμιλος Μουζενίδη, έχουμε μακρόχρονους, στενούς δεσμούς. Σήμερα παρουσιάζουμε την θυγατρική αεροπορική εταιρεία Ellinair, η οποία ήδη συνδέει την θεσσαλονικη και την Αθήνα με το Ηράκλειο. Τα δρομολόγια των Αθηνών και στο χειμερινό πρόγραμμα, θα εκτελούνται καθημερινά, με συχνότητα δύο πτήσεων”.

Από την πλευρά του ο κ. Δαλιάκας, υπογράμμισε: “Ευχαριστούμε όλους τους φορείς του Ηρακλείου, δημόσιους και ιδιωτικούς, για την παρουσία τους στην σημερινή εκδήλωση και το ενδιαφέρον που δείχνουν στην συνεργασία με την Ellinair. Οι πτήσεις μας προς την πόλη του Ηρακλείου σύντομα θα γίνουν περισσότερες, τόσο απο το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό”.

Στην παρουσίαση της Ellinair, ήταν παρόντες, απευθύνοντας χαιρετισμό, οι κ.κ. Σταύρος Αρναουτάκης, περιφερειάρχης Κρήτης, Μιχαήλ Βλατάκης, πρόεδρος Τουριστικών Γραφείων Κρήτης, Εμμανουήλ Τσακαλάκης, πρόεδρος Ξενοδόχων Ρεθύμνου, Ευθύμιος Μουντράκης, αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Χερσονήσου, Δημήτριος Κουμπαράκης, πρόεδρος Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, Γιώργος Γιακουμάκης, πρόεδρος Επιμελητηρίου Ρεθύμνου και Gian Andrea Garancini, αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δ. Ηρακλείου.

Στα Χανιά
“Η Ellinair ξεκινά τη σύνδεση Θεσσαλονίκης – Χανίων, 3 φορές την εβδομάδα, από την Τρίτη, 3 Ιουλίου, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Το πρόγραμμα αυτό θα συνεχιστεί και τη χειμερινή περίοδο, ενώ ήδη η εταιρεία μας, συνδέει την Μόσχα με τα Χανιά”, τόνισε στην παρουσίασή του στα Χανιά, ο κ. Δαλιάκας, προσθέτοντας ότι “η παρουσία  όλων των φορέων στη σημερινή μας εκδήλωση είναι τιμητική για μας και μας ενθαρρύνει για την περαιτέρω συνεργασία μας”, παρουσία του προέδρου του ομίλου.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων κ. Μανώλης Γιαννούλης, καλωσόρισε τα στελέχη της Ellinair, υπογραμμίζοντας πως χάρη στις επενδύσεις των ιδιωτών στον τομέα του Τουρισμού, τα Χανιά πλέον έχουν καθιερωθεί ως σημαντικός προορισμός και τα περιθώρια για περαιτέρω ανάπτυξη είναι μεγάλα. Στην παρουσίαση της Ellinair στα Χανιά, παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι κ.κ. Αναστάσιος Τηνιακός, διευθυντής Αεροδρομίου Χανίων, Πέπυ Μπιρλιράκη, αντιδήμαρχος Ρεθύμνου, Κατερίνα Πολλάτου, διευθύντρια Μάρκετινγκ Fraport, Μανώλης Τσακαλάκης πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου, Απόστολος Βουλγαράκης, αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, πρόεδρος Επιμελητηρίου Χανίων, Εμμανουήλ Γιαννούλης, πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων και Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, υποστράτηγος, γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024