Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Οι πτήσεις της Ryanair τώρα σε κράτηση μέσω UATP

Θοδωρής Κουμέλης - 04 Ιούλιος 2018, 11:45

Η Ryanair θα δέχεται την UATP corporate card σε όλες τις αγορές και σε όλα τα συναλλάγματα σε desktop και mobile app.


Η Ryanair ανακοίνωσε νέα συμφωνία με την UATP, τη διεθνή λύση για ταξιδιωτικές πληρωμές επιχειρήσεων, παρέχοντας στους corporate πελάτες της ακόμα περισσότερους τρόπους να κάνουν κράτηση τους χαμηλότερους ναύλους στην ιστοσελίδα Ryanair.com.

Η Ryanair θα δέχεται την UATP corporate card σε όλες τις αγορές και σε όλα τα συναλλάγματα σε desktop και mobile app.

Οι επιβάτες της Ryanair μπορούν να κάνουν κρατήσεις για business ή για ταξίδια αναψυχής έως και τον Οκτώβριο του 2019, σε ακόμα χαμηλότερες τιμές, και να επωφελούνται από το πρόγραμμα «Always Getting Better», το οποίο περιλαμβάνει:

  • Υπόσχεση καλύτερης τιμής – βρείτε καλύτερη τιμή και η Ryanair θα σας επιστρέψει την διαφορά +5 ευρώ στον λογαριασμό σας My Ryanair
  • Ακρίβεια στις πτήσεις – 90% των πτήσεων μας θα είναι στην ώρα τους
  • Χαμηλότερες χρεώσεις σε παραδοτέες αποσκευές στα 25 ευρώ και αύξηση ορίου αποσκευής στα 20 κιλά
  • Πτήσεις με ανταπόκριση στην Ρώμη, Μιλάνο και Πόρτο με περισσότερα αεροδρόμια να ακολουθούν
  • Ryanair Rooms με 10% επιστροφή σε Travel Credit

Ο Robin Kiely, υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ryanair δήλωσε: “Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώσουμε ότι τώρα δεχόμαστε τις UATP corporate cards, παρέχοντας στους πελάτες business ακόμα περισσότερους τρόπους να κάνουν κράτηση τους χαμηλότερους ναύλους στην ιστοσελίδα Ryanair.com. Με την διεθνή αποδοχή της UATP corporate card, καθίσταται πιο απλό και ελκυστικό για τους διεθνείς μας corporate πελάτες να κάνουν κράτηση τις πτήσεις τους”.

Ο Wendy Ward, Vice President, Marketing and Communications της UATP ανέφερε: “Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Ryanair με την αποδοχή της UATP, τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής των corporate πελατών τους. Η Ryanair είναι ένας στρατηγικός παίκτης για το Δίκτυο και η αποδοχή της UATP σε όλα τα κανάλια είναι ένα πλεονέκτημα για όλους τους corporate πελάτες μας”.

Αύξηση 7% στην επιβατικής κίνησης τον Ιούνιο σε 12,6 εκατ. επιβάτες
Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης τα στατιστικά στοιχεία επιβατικής κίνησης Ιουνίου, σύμφωνα με τα οποία:

  • H κίνηση αυξήθηκε κατά 7% σε 12,6 εκατ επιβάτες.
  • Οι απεργίες των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και οι ελλείψεις προσωπικού προκάλεσαν πάνω από 1.100 ακυρώσεις πτήσεων τον Ιούνιο σε σύγκριση με τις 41 ακυρώσεις τον Ιούνιο του 2017
  • Η ετήσια επιβατική κίνηση έως τον Ιούνιο αυξήθηκε κατά 7% σε 132,9 εκατομμύρια πελάτες.

Ο Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer της Ryanair δήλωσε: “Η επιβατική κίνηση της Ryanair τον Ιούνιο παρουσίασε 7% αύξηση σε 12,6 εκατ. πελάτες. Παράλληλα, η πληρότητα παρέμεινε σταθερή, αγγίζοντας το 96%, επαληθεύοντας την ανταπόκριση του επιβατικού κοινού προς τους χαμηλούς ναύλους.

Δυστυχώς πάνω από 210.000 επιβάτες της Ryanair επηρεάστηκαν από τις ακυρώσεις πτήσεων τον Ιούνιο λόγω των απεργιών των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας για 4 Σαββατοκύριακα και τις επανειλημμένες ελλείψεις προσωπικού των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τη Γαλλία. Η Ryanair καλεί προς άμεση δράση την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για να βελτιώσουν την επιρροή των απεργιών των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και τις ελλείψεις προσωπικού των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τη Γαλλία, καθώς επηρεάζουν το πρόγραμμα διακοπών εκατομμυρίων επιβατών στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top