Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Ολοκληρώθηκε το 4o Διεθνές Συνέδριο MICE στη Βαρσοβία, με Diamond Partner τη North Events

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Ιούλιος 2018, 11:03

Στο πλαίσιο του συνεδρίου διοργανώθηκαν επιχειρηματικές συναντήσεις με πολωνικά γραφεία τουρισμού που εξειδικεύονται στον κλάδο του MICE.


To 4ο Διεθνές Συνέδριο MICE στην Πολωνία πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου στη Βαρσοβία, από την Meet the Bidder, στο ξενοδοχείο Sound Garden Hotel.

Ανάμεσα σε 18 χώρες – προορισμούς που συμμετείχαν στις εργασίες του συνεδρίου αποκλειστικός χορηγός και Diamond Partner ήταν η North Events. Χαρακτηριστικά αναφέρονται χώρες, όπως οι Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Μάλτα, Ιρλανδία, Φινλανδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ινδία, Τυνησία, Νότια Αμερική, Ομάν, Ιορδανία, Κούβα, Δομινικανή Δημοκρατία, Τζαμάικα, Παναμάς, κ.ά.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου διοργανώθηκαν επιχειρηματικές συναντήσεις με πολωνικά γραφεία τουρισμού που εξειδικεύονται στον κλάδο του MICE, ενώ για τη Θεσσαλονίκη έγινε ειδική παρουσίαση των δυνατοτήτων και των υποδομών του προορισμού από το Thessaloniki Convention Bureau που συμμετείχε επίσης ως Diamond Partner στη διοργάνωση. Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με ένα δείπνο για όλους τους σύνεδρους.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top