Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Cyprus Airways απέκτησε πιστοποίηση IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ)

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Ιούλιος 2018, 13:06

Η Cyprus Airways ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 και συνδέει την Κύπρο με 10 προορισμούς στην Ευρώπη, Ρωσία και Μέση Ανατολή.


Η Cyprus Airways ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της επιθεώρησης που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ) που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2018 και αποτελεί ένα από τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο για την ασφάλεια των αερομεταφορών.

Το Πρόγραμμα IOSA της ΙΑΤΑ  είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και ευρέως αποδεκτό σύστημα αξιολόγησης που έχει σχεδιαστεί για την αξιολόγηση των λειτουργικών συστημάτων διαχείρισης και ελέγχου των αεροπορικών εταιρειών.
“Είμαστε περήφανοι που η Cyprus Airways, μετά από ένα χρόνο λειτουργείας, απέκτησε την πιστοποίηση IOSA. Η ασφάλεια υπήρξε και θα συνεχίσει να αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα. Το επίτευγμά μας αντικατοπτρίζει τη συνεχή δέσμευση της Cyprus Airways να υιοθετεί τις κορυφαίες πρακτικές ασφαλείας της αεροπορικής βιομηχανίας”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, Chief Operating Officer της Cyprus Airways.

Η Cyprus Airways ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 και συνδέει την Κύπρο με 10 προορισμούς στην Ευρώπη, Ρωσία και Μέση Ανατολή.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top