Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Cyprus Airways απέκτησε πιστοποίηση IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ)
Αεροπορικές εταιρείες

Η Cyprus Airways απέκτησε πιστοποίηση IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ)

Η Cyprus Airways ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 και συνδέει την Κύπρο με 10 προορισμούς στην Ευρώπη, Ρωσία και Μέση Ανατολή.

Η Cyprus Airways ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της επιθεώρησης που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ) που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2018 και αποτελεί ένα από τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο για την ασφάλεια των αερομεταφορών.

Το Πρόγραμμα IOSA της ΙΑΤΑ  είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και ευρέως αποδεκτό σύστημα αξιολόγησης που έχει σχεδιαστεί για την αξιολόγηση των λειτουργικών συστημάτων διαχείρισης και ελέγχου των αεροπορικών εταιρειών.
“Είμαστε περήφανοι που η Cyprus Airways, μετά από ένα χρόνο λειτουργείας, απέκτησε την πιστοποίηση IOSA. Η ασφάλεια υπήρξε και θα συνεχίσει να αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα. Το επίτευγμά μας αντικατοπτρίζει τη συνεχή δέσμευση της Cyprus Airways να υιοθετεί τις κορυφαίες πρακτικές ασφαλείας της αεροπορικής βιομηχανίας”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, Chief Operating Officer της Cyprus Airways.

Η Cyprus Airways ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 και συνδέει την Κύπρο με 10 προορισμούς στην Ευρώπη, Ρωσία και Μέση Ανατολή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024