Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροδρόμια

Μουσική, παράδοση, γεύσεις και άρωμα Ελλάδας στο επόμενο 'Fly me to the Moon' στον ΔΑΑ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Ιούλιος 2018, 10:08

Με τη Στερεά Ελλάδα να εγκαινιάζει το Fly me to the Moon 6, την Παρασκευή, 6 Ιουλίου, οι ταξιδιώτες θα γνωρίσουν στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών τις ομορφιές της Βοιωτίας, της Εύβοιας, της Ευρυτανίας, της Φθιώτιδας και της Φωκίδας.


Το πρόγραμμα Fly me to the Moon συνεχίζεται στο αεροδρόμιο για έκτη συνεχή χρονιά, “ταξιδεύοντας” επιβάτες και επισκέπτες σε όλη την Ελλάδα. Μέσα από την ομορφιά της χώρας μας, ο νέος κύκλος του Fly me to the Moon προσκαλεί ταξιδιώτες και επισκέπτες του αεροδρομίου να ανακαλύψουν ξεχωριστούς προορισμούς, να γευτούν τοπικά εδέσματα, να μάθουν για την ιστορία και τον πολιτισμό του κάθε τόπου, να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, ακόμη και να χορέψουν τοπικούς χορούς πριν από την πτήση τους.

Με τη Στερεά Ελλάδα να εγκαινιάζει το Fly me to the Moon 6, την Παρασκευή, 6 Ιουλίου (Επίπεδο Αναχωρήσεων - Είσοδος 3 - Περιοχή Ελεύθερης Πρόσβασης, ώρες 12:00 - 16:00), οι ταξιδιώτες θα γνωρίσουν στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών τις ομορφιές της Βοιωτίας, της Εύβοιας, της Ευρυτανίας, της Φθιώτιδας και της Φωκίδας, θα ακούσουν υπέροχη μουσική σε ένα αφιέρωμα στον διακεκριμένο Έλληνα συνθέτη Νίκο Σκαλκώτα και θα δοκιμάσουν μοναδικά τοπικά εδέσματα.

Έτσι, το Fly me to the Moon δίνει μια πρώτη, Στερεοελλαδίτικη γεύση από την Ελλάδα, αρχίζοντας να “ξεδιπλώνει” το φυσικό κάλλος, την πολιτισμική ταυτότητα, τη γαστρονομία, τα ήθη και τα έθιμα, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα, αλλά και τη σύγχρονη εικόνα κάθε περιοχής.

To “Fly me to the Moon” είναι μια συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture, που πραγματοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top