Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προοριμοί

Εξάλειψη του φαινομένου των μεδουσών στο Λουτράκι

Άγγελος Ρεστάνης - 05 Ιούλιος 2018, 12:05

Το Λουτράκι αποτελώντας παραδοσιακά έναν κοντινό προορισμό της πρωτεύουσας, επανέρχεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των Αθηναίων επισκεπτών.

Το φαινόμενο της εμφάνισης μεδουσών που έπληξε το 2017 τις τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις, έχει παντελώς εξαλειφθεί και αποτελεί πλέον παρελθόν, με αποτέλεσμα να σημειωθούν θετικά αποτελέσματα για τον τουρισμό στο Λουτράκι αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. 

Η κίνηση αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένη για το επόμενο δίμηνο καθώς οι δημότες αλλά και οι χιλιάδες των Ελλήνων και αλλοδαπών επισκεπτών της περιοχής έχουν την δυνατότητα, αμέριμνα να απολαύσουν τις θάλασσες του Δήμου και να κολυμπήσουν άφοβα στα νερά στις βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες της περιοχής.

Το Λουτράκι αποτελώντας παραδοσιακά έναν κοντινό προορισμό της πρωτεύουσας, επανέρχεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των Αθηναίων επισκεπτών.

Ακόμη, μεγάλος αριθμός τουριστών από νέες για την περιοχή αγορές όπως της Σκανδιναβίας, της κεντρικής Ευρώπης και των ΗΠΑ έχει επιλέξει το Λουτράκι για τις διακοπές του απολαμβάνοντας τις θεματικές μορφές τουρισμού που προσφέρει η περιοχή, όπως ο Θερμαλισμός, ο αθλητικός τουρισμός, ο τουρισμός υγείας, ο τουρισμός πολυτελείας, κ.α.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top