Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκδηλώσεις

Εκδήλωση για την ανάδειξη της Κίνας ως τουριστικό προορισμό στην πλατεία Συντάγματος

Άγγελος Ρεστάνης - 05 Ιούλιος 2018, 14:17

Στην εκδήλωση που θα διοργανωθεί στην πλατεία Συντάγματος θα στηθούν περίπτερα με πολιτιστικούς και τουριστικούς φορείς σε σχέση με την Κίνα.


Την Παρασκευή 6/7/2018 στις 5:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ. η Γραμματεία Τουρισμού Κίνας και η Athens Silk Road International Travel θα διοργανώσουν την εκδήλωση China - Beyond Imagination στην πλατεία Συντάγματος. Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι για να αναδειχθεί η Κίνα ως έναν αξιοσημείωτο τουριστικό προορισμό για τους Έλληνες ταξιδιώτες.

Στην εκδήλωση θα στηθούν περίπτερα με πολιτιστικούς και τουριστικούς φορείς σε σχέση με την Κίνα όπως ταξιδιωτικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες, κινεζικά εστιατόρια, σχολή σαολιν, κτλ. Επίσης θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις πολεμικών τεχνών σαολιν, χορό του λιονταριού, χορό του δράκου, και θα ακουστούν κινεζικά παραδοσιακά τραγούδια.

Ο λαός της Ελλάδας και ο λαός της Κίνας έχουν πολλά κοινά όπως η μακρά ιστορία και ο πολιτισμός. Ελπίζουμε αυτή η εκδήλωση να μας φέρει ακόμα ποιο κοντά ο ένας στον άλλον και να ενισχύσουμε τις φιλικές σχέσεις μεταξύ των δυο λαών.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή στο κοινό.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top