Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροδρόμια

Το Sofitel Athens Airport στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες

Θοδωρής Κουμέλης - 06 Ιούλιος 2018, 09:31

Στο lobby του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport θα φιλοξενείται μέχρι τον Σεπτέμβριο η ζωγραφική έκθεσης της εικαστικού Melina Koan.

Την πρώτη προσωπική έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Melina Koan φιλοξενεί το Sofitel Athens Airport. H έκθεση, με τίτλο “The Missing Background” και κεντρικό θέμα το πώς αντιλαμβανόμαστε τους ανθρώπους γύρω μας αλλά και το ρόλο που παίζουν οι πληροφορίες που διαθέτουμε για το συνομιλητή μας στη διαμόρφωση της άποψής μας για αυτόν, θα φιλοξενείται στο lobby του ξενοδοχείου έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ο χώρος του Sofitel Athens Airport είναι ιδιαίτερα φιλόξενος στην τέχνη. Είναι χαρά μας να στηρίζουμε τη δημιουργικότητα και το πάθος των νέων καλλιτεχνών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρουσιάζουν τα έργα τους στους πελάτες και το ευρύτερο διεθνές και ελληνικό κοινό που επισκέπτεται καθημερινά το Sofitel Athens Airport” δηλώνει ο γενικός διευθυντής του Sofitel Athens Airport κ. Γιώργος Σταύρου.

Για τη Melina Koan

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Ξεκίνησε να ζωγραφίζει από τα πρώτα χρόνια της ζωής της, αλλά τον περισσότερο καιρό μόνο για την προσωπική της ευχαρίστηση. Σπούδασε Αποκατάσταση και Ανακαίνιση κτιρίων στην Πάτρα, από το 2005-2010. Μετά από αρκετά χρόνια εργασίας στον τομέα της αρχιτεκτονικής, το πάθος της για ζωγραφική έγινε ισχυρότερο και το 2016 αποφάσισε ότι αυτός θα είναι ο μοναδικός σκοπός της. Τον Φεβρουάριο του 2018, εμπνευσμένη από στοιχεία pop art και street art, συμμετείχε στην έκθεση “Miss Pepper” στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και από τον Μάιο ξεκίνησε την πρώτη ατομική έκθεση στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport.Στην φωτογραφία ο γενικός διευθυντής του Sofitel Athens Airport κ. Γιώργος Σταύρου, με την εικαστικό Melina Koan


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top