Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακτοπλοΐα

Συνέδριο για την ανάδειξη της ελληνικής ναυτιλίας στην Χίο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Ιούλιος 2018, 13:18

Σκοπός του φετινού Forum, είναι να συζητηθούν θέματα που αφορούν την Ελληνική ναυτιλία αλλά και να αναδειχτεί η Χίος, ως προορισμός για τη διοργάνωση ναυτιλιακών εκδηλώσεων.Στο νησί της Χίου θα λάβει χώρα το “Navigator Shipping Weekend” από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018, στα πλαίσια του οποίου θα πραγματοποιηθεί το 18ο Ναυτιλιακό Συνέδριο της Navigator, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Το “Navigator” αποτελεί το μακροβιότερο ελληνικό ναυτιλιακό συνέδριο που διοργανώνεται με ιδιωτική πρωτοβουλία στον Ελλαδικό χώρο σε ετήσια βάση από το 2001 και έχει επιτύχει την καθιέρωση ανοιχτού διαλόγου και ενημέρωσης των συμμετεχόντων σε καίρια ζητήματα που απασχολούν την ναυτιλία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Στοχεύοντας στην ανάδειξη και συνέχιση της ιστορίας της ναυτιλίας της Ελλάδας, κάθε χρόνο το συνέδριο τιμά νησιά και μέρη της Ελλάδας που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη της ναυτιλίας, όπως οι Οινούσσες, η Ύδρα, η Λέσβος, η Χίος και ο Πειραιάς. Η ετήσια αυτή συνάντηση πραγματοποιήθηκε το 2017 στο SS HELLAS LIBERTY – στον Πειραιά με τη συμμετοχή 700 decision makers της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας. Φέτος, οι αρμόδιοι αποφάσισαν να τιμήσουν τη Χίο δια ζώσης, πραγματοποιώντας τόσο το Navigator Forum, όσο και άλλες εκδηλώσεις, στο νησί που αποτελεί τη γενέτειρα πολλών εφοπλιστών, στελεχών και ναυτικών της ελληνικής ναυτιλίας και κατ’ έπεκταση έναν από τους σημαντικότερους ελληνικούς παραδοσιακούς ναυτότοπους.

Με την υποστήριξη ναυτιλιακών οργανισμών, τη χορηγική συμβολή εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία, τη στήριξη από το σύνολο του ναυτιλιακού τύπου, τα ενδεικτικά θέματα που θα συζητηθούν στο “18ο Navigator 2018 - The Shipping Decision Makers Forum” φέτος είναι: τάσεις τις αγοράς, λιμάνια και εφοδιαστική αλυσίδα, καινοτομία και τεχνολογία, εκπαίδευση, περιβαλλοντική νομοθεσία, διεθνείς κανονισμοί του IMO.

Σκοπός του φετινού Forum, είναι να συζητηθούν εκτός Αθηνών και με φόντο το Αιγαίο θέματα που αφορούν την Ελληνική ναυτιλία αλλά και να αναδειχτεί η Χίος, ως προορισμός για τη διοργάνωση ναυτιλιακών εκδηλώσεων, με το Navigator Forum να αποτελεί μια από αυτές.

Ενδεικτικό Πρόγραμμα - Navigator Shipping Makers Weekend

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 :
Αφίξεις στη Χίο αεροπορικώς ή ακτοπλοϊκώς

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018:
11:00 – 16:00: 18th Navigator Forum – Πανεπιστήμιο Αιγαίου
16:00 – 20:00: Ελεύθερο Απόγευμα
20:00: Παραδοσιακό Χιώτικο Γλέντι στον “Πάσσα” στη Λαγκάδα με ζωντανή μουσική

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018:
11:00 – 15:00: Ξενάγηση στο Μουσείο της Μαστίχας & στα Μαστιχοχώρια
Απογευματινές Αναχωρήσεις

Η συμμετοχή στο Navigator Forum, το Χιώτικο γλέντι και την ξενάγηση στο Μουσείο και τα Μαστιχοχώρια, όπως και η μετακίνηση από και προς τους παραπάνω προορισμούς είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top