Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Το TripAdvisor εγκαινιάζει τις χορηγίες για καταλύματα

Θοδωρής Κουμέλης - 09 Ιούλιος 2018, 12:14

Η νέα λύση για τις διαφημήσεις επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επωφεληθούν από την επιρροή του TripAdvisor στις αποφάσεις αγοράς των καταναλωτών, αυξάνοντας σημαντικά την προβολή των ξενοδοχείων τους και παραπέμποντάς τους στις κρατήσεις.


Το TripAdvisor ανακοινώνει την επίσημη κυκλοφορία των Sponsored Placements, μιας νέας διαφημιστικής λύσης που επιτρέπει στις επιχειρήσεις διαμονής να προσελκύουν την προσοχή των ταξιδιωτών και να προσελκύσουν ποιοτικό και στοχοθετημένο κοινό στο ξενοδοχείο τους, διαφημίζοντάς το σε σημεία υψηλής θέασης στο μεγαλύτερο ταξιδιωτικό site στον κόσμο, πάνω από το πεδίο αναζήτησης των χρηστών.

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη με τίτλο “Path to Purchase” που διεξήχθη από την comScore, το TripAdvisor αποτελεί τη νούμερο ένα ιστοσελίδα σε επισκέψεις που έκαναν οι ενδιαφερόμενοι πριν από την κράτηση του ταξιδιού τους, ενώ το 60% όλων των αγοραστών ταξιδιών στο διαδίκτυο επισκέπτονται το TripAdvisor πριν από την κράτηση ενός ξενοδοχείου. Η νέα λύση για τις διαφημήσεις επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επωφεληθούν από την επιρροή του TripAdvisor στις αποφάσεις αγοράς των καταναλωτών, αυξάνοντας σημαντικά την προβολή των ξενοδοχείων τους και παραπέμποντάς τους στις κρατήσεις.

Οι πελάτες μπορούν να δημιουργήσουν γρήγορα μια καμπάνια Sponsored Placements, διαλέγοντας μέσα από τρεις επιλογές μηνιαίου κόστους-ανά-κλικ, καθορίζοντας έτσι το ανώτατο όριο δαπανών τους. Στη συνέχεια, οι διαφημίσεις στοχεύουν αυτόματα σε εξειδικευμένα αποτελέσματα υψηλής επισκεψιμότητας που σχετίζονται με αντίστοιχες επιλογές διαμονής στην γύρω περιοχή. Οι επιχειρήσεις χρεώνονται μόνο για τα κλικ που λαμβάνουν οι διαφημίσεις τους.

Η έναρξη των των Sponsored Placements έρχεται μετά από μια τριετή δοκιμαστική περίοδο κατά την οποία πάνω από 10.000 ιδιοκτήτες ξενοδοχείων είχαν ήδη ξεκινήσει τη χρήση τους, τρέχοντας χιλιάδες διαφημιστικές καμπάνιες σε περισσότερους από 5.500 προορισμούς.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top