Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Οργανωτές ταξιδίων

Συμφωνία εξαγοράς της HotelsCombined από την Booking Holdings

Άγγελος Ρεστάνης - 09 Ιούλιος 2018, 15:11

Η εξαγορά εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο και τους μετόχους της HotelsCombined και αναμένεται να κλείσει αργότερα εντός του έτους.


Η Booking Holdings Inc. ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει συνάψει συμφωνία για την απόκτηση της ξενοδοχειακής metasearch ιστοσελίδας, HotelsCombined. Με έδρα το Σίδνεϊ και με ισχυρή παρουσία στε όλη την περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, η HotelsCombined θα ανήκει πλέον στο κορυφαίο εμπορικό σήμα metasearch του Ομίλου Booking Holdings, την KAYAK.

Η HotelsCombined δημιούργησε ένα ισχυρό εμπορικό σήμα με πιστούς καταναλωτές σε όλη την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα θα είναι μια μεγάλη προσθήκη στην KAYAK για την περαιτέρω επέκταση της παγκόσμιας στρατηγικής μας”, δήλωσε ο Glenn Fogel, διευθύνων σύμβουλος της Booking Holding.

Τρέφουμε θαυμασμό για την δουλειά τους για πολλά χρόνια, και είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε για να ενισχύσουμε τις δυνατότητές και το παγκόσμιο δίκτυό μας”, δήλωσε ο Steve Hafner, διευθύνων σύμβουλος της KAYAK.

Η HotelsCombined ιδρύθηκε το 2005. Η εξαγορά εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο και τους μετόχους της HotelsCombined και αναμένεται να κλείσει αργότερα εντός του έτους, με την επιφύλαξη κανονιστικής έγκρισης και ικανοποίησης των όρων κλεισίματος.

Είμαστε πάντα εμπνευσμένοι από την επιχειρηματική κουλτούρα των brands του Ομίλου Booking Holdings και είμαστε ενθουσιασμένοι που εντασσόμαστε σε αυτή την οικογένεια”. ανέφερε ο Hichame Assi, διευθύνων σύμβουλος της HotelsCombined. “Η λειτουργία μας υπό την ομπρέλα της KAYAK θα ενισχύσει την παρουσίας μας τόσο στους πελάτες όσο και στους συνεργάτες μας με μεγαλύτερη κλίμακα, εύρος προϊόντων και καινοτομία”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top