Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυνεργασία της Emirates με το Dubai Parks and Resorts
Αεροπορικές εταιρείες

Συνεργασία της Emirates με το Dubai Parks and Resorts

Οι πελάτες με την υπάρχουσα κράτηση της Emirates μπορούν απλά να επισκεφτούν το Manage your booking στην ιστοσελίδα της εταιρείας και να κάνουν κράτηση της διήμερης εισόδου τους στο Dubai Parks and Resorts.

Η Emirates συνεργάζεται με το Dubai Parks and Resorts προσφέροντας στους πελάτες της ειδικά προνόμια για τα θεματικά πάρκα του Ντουμπάι.
Οι πελάτες της Emirates μπορούν έχουν διαθέσιμα διάφορα πακέτα για το Dubai Parks and Resorts, αγοράζοντας ένα πάσο δύο ημερών που παρέχει πρόσβαση και στα τέσσερα πάρκα, συμπεριλαμβανομένων των Motiongatet Dubai, Bollywood Parks Dubai, Legoland Dubai και Legoland Water Park. Οι πελάτες με την υπάρχουσα κράτηση της Emirates μπορούν απλά να επισκεφτούν το Manage your booking στην ιστοσελίδα της εταιρείας και να κάνουν κράτηση της διήμερης εισόδου τους στο Dubai Parks and Resorts.
O Thierry Antinori, Executive Vice President και Chief Commercial Officer της Emirates, δήλωσε: “Συνεργαστήκαμε με τo Dubai Parks and Resorts για να προσφέρουμε στους επιβάτες που ταξιδεύουν προς και μέσω του Ντουμπάι, την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Μέσης Ανατολής. Η συγκεκριμένη προσφορά μας επιτρέπει να προωθούμε το Ντουμπάι σε ακόμη περισσότερους πελάτες που ταξιδεύουν αυτό το καλοκαίρι, μέσω του δικτύου των περισσότερων από 150 προορισμών και να τους προσφέρουμε ακόμη πιο συναρπαστικούς λόγους να επισκεφτούν τα διάφορα αξιοθέατα του πάρκου. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε έμπρακτα αυτή τη φανταστική επιλογή που προσφέρει το Ντουμπάι, συμπεριλαμβάνοντας αγορές παγκόσμιας κλάσης, τα ωραιότερα εστιατόρια, εικονικά κτίρια και πολλά ακόμη“.
Η μεγαλύτερη αεροπορική της Μέσης Ανατολής συνεργάζεται με το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Μέσης Ανατολής και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι. Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μία φανταστική εμπειρία γι’ αυτό και συνασπίζουμε με την Emirates για να δημιουργήσουμε μία απαράμιλλη ταξιδιωτική και ψυχαγωγική επιλογή για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Ντουμπάι“, είπε ο Mohamed Almulla CEO και Managing Director, DXB Entertainments, PJSC, ιδιοκτήτης του Dubai Parks and Resorts. “Αυτή η συνεργασία δένει τέλεια με το στόχο μας να προσελκύσουμε ένα ευρύτερο διεθνές κοινό” πρόσθεσε.
Οι πελάτες έχουν την επιλογή να επισκεφτούν οποιοδήποτε από τα τέσσερα πάρκα για δύο μέρες. Ο προορισμός αυτός προσφέρει πάνω από 100 δραστηριότητες και αξιοθέατα, όπως και καταστήματα, φαγητό και ψυχαγωγικά προϊόντα.
Το πάσο της Emirates και του Dubai Parks and Resorts συνοδεύεται από ένα ειδικό βραχιόλι με αναγνώριση ραδιοσυχνοτήτων (RFID) δίνοντας τους πελάτες επιπλέον προνόμια όπως:
  • πίστωση για να χρησιμοποιηθούν τις δύο ημέρες στα F&B εστιατόρια μέσα στο πάρκο
  • έκπτωση σε όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης εντός των πάρκων
  • Τρία πάσο Q-Fast την ημέρα για αποφυγή αναμονής στο Motiongatet Dubai, το Bollywood Parks Dubai ή στο Legoland Dubai
  • έκπτωση σε όλα τα καταστήματα φαγητών και ποτών στο Lapita Hotel & Resort, ένα resort μέσα στις εγκαταστάσεις
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024