Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός & πολιτική

Συνάντηση της Έλ. Κουντουρά με τον πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 Ιούλιος 2018, 14:28

Η Ελληνίδα υπουργός Τουρισμού και ο Κορεάτης πρέσβης συζήτησαν για τις δυνατότητες στο μέλλον απευθείας αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ των δύο χωρών, που αποτελεί κλειδί για την τουριστική ανάπτυξη.

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας στην Αθήνα, κ. Σουσόκ Λιμ και συζήτησαν για τις δυνατότητες ενίσχυσης της τουριστικής συνεργασίας.

Η υπουργός ενημέρωσε τον Πρέσβη για το τουριστικό άνοιγμα στην κορεατική αγορά που επιχείρησε από το 2015 και όπου ο ΕΟΤ συμμετέχει με εθνικό περίπτερο αδιάλειπτα τα τελευταία χρόνια στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Σεούλ KOTFA, όπως επίσης και στις συστηματικές δράσεις  προώθησης και προβολής με στόχο την αύξηση του τουριστικού ρεύματος.

Συζήτησαν για τις δυνατότητες στο μέλλον απευθείας αεροπορικής σύνδεσης, που αποτελεί κλειδί για την τουριστική ανάπτυξη, συνδυαστικών πακέτων στην Ελλάδα και σε κοντινούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, καθώς και για την ιδιαίτερη απήχηση των μουσικών φεστιβάλ και συναυλιών που αποτελούν σημαντικό παράγοντα στις ταξιδιωτικές επιλογές των Κορεατών.

Ο πρέσβης ευχαρίστησε επίσης την υπουργό για την παρουσία και το χαιρετισμό της στις εκδηλώσεις στην Αθήνα της 68ης επετείου του Κορεατικού Πολέμου. Η υπουργός αναφέρθηκε στους ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς της, ως κόρη βετεράνου που υπηρέτησε στην Κορέα και τόνισε ότι έχει επανειλημμένως επισκεφθεί την Κορέα, στο παρελθόν ως μέλος της Ελληνο-Κορεάτικης Ομάδας Φιλίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αλλά και ως υπουργός Τουρισμού το 2015 για το άνοιγμα της αγοράς και με στόχο την ενδυνάμωση των διμερών τουριστικών σχέσεων.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top