Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Ολλανδία: Ακυρώθηκε πτήση της Ryanair λόγω 'απειλητικής επιστολής'

Θοδωρής Κουμέλης - 11 Ιούλιος 2018, 15:08

Οι επιβάτες αναγκάστηκαν να εκκενώσουν το Boeing 737-800 με προορισμό το Εδιμβούργο. Το αεροσκάφος ερευνήθηκε από αστυνομικούς και εκπαιδευμένους σκύλους.

Μια πτήση της Ryanair με προορισμό το Εδιμβούργο ακυρώθηκε χθες το απόγευμα, εξαιτίας μιας “απειλητικής επιστολής”.

Οι επιβάτες αναγκάστηκαν να εκκενώσουν το Boeing 737-800 που βρισκόταν στο αεροδρόμιο του Eindhoven της Ολλανδίας, το οποίο είχε προγραμματιστεί να απογειωθεί στις 8.10 μ.μ (τοπική ώρα).

Στο αεροπλάνο βρέθηκε μία επιστολή, που σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, “απειλούσε” για βόμβα. Το αεροσκάφος ερευνήθηκε από αστυνομικούς και εκπαιδευμένους σκύλους, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ.

Το αεροδρόμιο δεν έκλεισε, ωστόσο άλλα αεροσκάφη δε θα μπόρεσαν να εισέλθουν στην συγκεκριμένη πύλη που βρίσκεται το Boeing 737-800, πριν αυτό απομακρυνθεί τελείως από το σημείο.

Οι επιβάτες άλλων πτήσεων, οι οποίες προσγειώθηκαν την ώρα του επριστατικού αντιμετώπισαν και αυτοί σημαντικές καθυστερήσεις, καθώς δεν του επετράπη να αποβιβαστούν από τα αεροπλάνα τους, έως ότου η “Koninklijke Marechaussee”, αστυνομική ομάδα που συνεργάζεται με τον ολλανδικό στρατό και είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια στα αεροδρόμια δώσει το ‘πράσινο φως”. Επιπλέον, κάποιες πτήσεις αναγκάστηκαν να ανακατευθυνθούν στο αεροδρόμιο Schiphol, σύμφωνα με το NOS.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top