Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θαλάσσιος τουρισμός

Αναβαθμισμένη, με 220 ομπρέλες, η Α' Πλαζ Βούλας

Άγγελος Ρεστάνης - 11 July 2018, 16:32

Η Α' Πλαζ Βούλας στο πλαίσιο της προσφοράς ενός πλήρους 'πακέτου', διαθέτει, ταχυφαγείο, mini market, αποδυτήρια, ντουζιέρες και χώρο για παιχνίδια στην άμμο ή το γκαζόν.


Το ευρύ κοινό υποδέχεται η Α’ Πλαζ Βούλας, μετά από την πρόσφατη ολοκλήρωση προγράμματος αναβάθμισης. Πλήρως οργανωμένη και δυναμικότητας 220 ομπρελών με άνετες ξαπλώστρες, η Α’ Πλαζ Βούλας παρέχει στο κοινό ένα ολοκληρωμένο προϊόν διασκέδασης, υπό το βλέμμα ναυαγοσωστών.

Την ίδια ώρα η Α΄ Πλαζ Βούλας (Thalassea), που διαθέτει Γαλάζια Σημαία, προσφέρει, σύμφωνα με τη διαχειρίστρια Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ), ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές για τους λουόμενους. Υπογραμμίζεται ότι η Α’ Πλαζ Βούλας στο πλαίσιο της προσφοράς ενός πλήρους “πακέτου”, διαθέτει, ταχυφαγείο -το οποίο μεταξύ άλλων προσφέρει και ροφήματα- mini market, αποδυτήρια, ντουζιέρες και χώρο για παιχνίδια στην άμμο ή το γκαζόν.

Η Α’ Πλαζ Βούλας,  18 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας φιλοδοξεί να αποτελέσει τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό. Επισημαίνεται ότι η προσέγγιση στην πλαζ είναι εύκολη δεδομένου ότι λίγα βήματα από την κεντρική πύλη της, βρίσκεται η στάση “Ασκληπιείο Βούλας” του τραμ, ενώ πλησίον υπάρχει στάση λεωφορείων, τα οποία εξυπηρετούν την περιοχή με τακτικά δρομολόγια. Τέλος όσοι επιλέξουν να πάρουν το αυτοκίνητο τους μπορούν να το αφήσουν χωρίς κόστος, στο πάρκινγκ που βρίσκεται στην είσοδο της πλαζ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top