Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑνακαίνιση για την Executive Σουίτα του Divani Palace Acropolis
Ξενοδοχεία

Ανακαίνιση για την Executive Σουίτα του Divani Palace Acropolis

Στον 7ο όροφο του Divani Palace Acropolis, με θέα στην Ακρόπολη, η Executive Σουίτα ανασχεδιάστηκε έξυπνα και με στόχο να συνδυάζει μια ξεχωριστή αίσθηση άνεσης και ιδιωτικότητας, όπως ένα πολυτελές διαμέρισμα.

Με έμπνευση από την τελευταία λέξη στο μοντέρνο design και με σεβασμό στην κλασική κομψότητα και αισθητική, επανασχεδιάστηκε πλήρως η Executive Σουίτα του Divani Palace Acropolis. Πιο επιβλητική από ποτέ, προσφέροντας ανέσεις και πολυτέλεια υψηλών προδιαγραφών, η ανακαινισμένη σουίτα του Divani Palace Acropolis, ενσαρκώνει πλήρως το σύγχρονο DNA του brand του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη σε μια από τις πιο αξιοζήλευτες τοποθεσίες του κόσμου.

Στον 7ο όροφο του Divani Palace Acropolis, με θέα στην Ακρόπολη, η Executive Σουίτα ανασχεδιάστηκε έξυπνα και με στόχο να συνδυάζει μια ξεχωριστή αίσθηση άνεσης και ιδιωτικότητας, όπως ένα πολυτελές διαμέρισμα. Δίνοντας προσοχή στον ανοιχτό χώρο, η Executive Σουίτα διαθέτει υπνοδωμάτιο με king-size κρεβάτι, σαλόνι με μοναδική θέα στην Ακρόπολη, μαρμάρινο μπάνιο, walk in ντουλάπα και επιπλωμένο ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα. Aποκορύφωμα της εμπειρίας, αποτελεί το μοντέρνο Jacuzzi που χαρίζει θέα στην Ακρόπολη και στον λόφο του Λυκαβηττού.

Η ανακαίνιση της Executive Σουίτας του Divani Palace Acropolis, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά στρατηγικών επενδύσεων του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη, με μοναδικό στόχο την “απογείωση” της εμπειρίας του επισκέπτη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024