Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Ύμνος στην Ελλάδα και τις ομορφιές της από τη Victoria Hislop

Τατιάνα Ρόκου - 12 Ιούλιος 2018, 11:24

Ειδική εκδήλωση του ΕΟΤ με τίτλο 'Traveller’s Tales with Victoria Hislop', που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας, σε συνεργασία με το περιοδικό 'Condé Nast Traveller' και απευθυνόταν σε υψηλού εισοδηματικού επιπέδου κοινό με ειδικά και θεματικά ενδιαφέροντα.


Η καταξιωμένη Βρετανίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος Victoria Hislop εξύμνησε τις ομορφιές της Ελλάδας μέσα από τις προσωπικές της βιωματικές εμπειρίες που μοιράστηκε με το κοινό, στην ειδική εκδήλωση του ΕΟΤ “Traveller’s Tales with Victoria Hislop”, που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας σε συνεργασία με το έγκριτο και εξειδικευμένο στον τουρισμό πολυτελείας περιοδικό Condé Nast Traveller.


Από αριστερά, η βραβευμένη Βρετανή δημοσιογράφος κα Victoria Hislop η προϊσταμένη του γραφείου ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας κα Έμυ Αναγνωστοπούλου και η αρχισυντάκτρια Conde Nast και Vanity Fair Michelle Jana Chan.

Η εκδήλωση οργανώθηκε στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας του ΕΟΤ στη βάση των στρατηγικών κατευθύνσεων της υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά για την ανάδειξη της Ελλάδας σε παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, που προσφέρει μοναδικές αυθεντικές εμπειρίες.

Αφιερωμένη στην Ελλάδα και τον τουρισμό, η εκδήλωση απευθυνόταν σε υψηλού εισοδηματικού επιπέδου κοινό με ειδικά και θεματικά ενδιαφέροντα.

H κα Hislop παρουσίασε τη μοναδικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και μίλησε με ενθουσιασμό για την Ελλάδα και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη χώρα μας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αρχισυντάκτρια του Condé Nast και του Vanity Fair, Michelle Jana Chan. Οι προσκεκλημένοι αναγνώστες του Condé Nast, δημοσιογράφοι και διασημότητες, μεταξύ των οποίων ο δημοφιλής παρουσιαστής εκπομπών και γευσιγνώστης Jonathan Phang, απόλαυσαν ελληνικά εδέσματα και μενού γευσιγνωσίας και γνωριμίας με τα ελληνικά προϊόντα.


Η προϊσταμένη του γραφείου ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας κα Έμυ Αναγνωστοπούλου με τον τηλεοπτικό παρουσιαστή Jonathan Phang.

Την εκδήλωση συντόνισε η διευθύντρια του Γραφείο ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας, κα Έμυ Αναγνωστοπούλου.

Η ιδέα των Traveller’s Tales είναι η εξιστόρηση από διακεκριμένες προσωπικότητες εξερευνήσεων, περιπετειών και προσωπικών ταξιδιωτικών εμπειριών σε επιλεγμένο αναγνωστικό κοινό του περιοδικού “Condé Nast Traveller”, υψηλού κοινωνικο-οικονομικού προφίλ, που πραγματοποιεί ετησίως, κατά μέσο όρο έξι ταξίδια στο εξωτερικό.

Η  Victoria Hislop, είναι ιδιαίτερα γνωστή από τα μυθιστορήματα “To Νησί” (The Island) και “Καρτ-ποστάλ από την Ελλάδα” (Cartes Postales from Greece), που διαδραματίζονται σε ελληνικούς προορισμούς. Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 γλώσσες και έχουν πουλήσει περισσότερα από 6 εκατ. αντίτυπα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top