Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτα Χανιά το 2020 το Παγκόσμιο Συμβουλευτικό Φόρουμ 'Πολιτιστικών Διαδρομών' του Συμβουλίου της Ευρώπης
Υπουργείο Τουρισμού

Στα Χανιά το 2020 το Παγκόσμιο Συμβουλευτικό Φόρουμ 'Πολιτιστικών Διαδρομών' του Συμβουλίου της Ευρώπης

Συνάντηση της κας Έλενας Κουντουρά με τον πρόεδρο και ιδρυτή του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης ΕHICA, για την προώθηση, προβολή και υποστήριξη της διοργάνωσης του Συμβουλευτικού Φόρουμ Πολιτιστικών Διαδρομών στα Χανιά το 2020.

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον τον πρόεδρο και ιδρυτή του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης ΕHICA κ. Β. Σταθάκη και συζήτησαν για τον προγραμματισμό και την υποστήριξη στην προώθηση και προβολή του 10ου ετήσιου Παγκόσμιου Συμβουλευτικού Φόρουμ των “Πολιτιστικών Διαδρομών” του Συμβουλίου της Ευρώπης, που θα διεξαχθεί στα Χανιά το 2020.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της επίσημης ανακοίνωσης για την ανάληψη από τα Χανιά του διεθνούς φόρουμ 2020, σε συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος στις 18 Ιουνίου 2018 στην πόλη των Χανίων, όπου είχε προσκληθεί και χαιρέτισε η υπουργός.

Ο κ. Σταθάκης ενημέρωσε την υπουργό για την προετοιμασία και τις σχεδιαζόμενες προωθητικές δράσεις  στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ζήτησε την υποστήριξή της.

Η κα Κουντουρά τόνισε ότι το υπουργείο και ο ΕΟΤ θα στηρίξουν την προώθηση και προβολή αυτής της σημαντικής διοργάνωσης, όπως κάθε πρωτοβουλία και δράση που προάγει τον τουρισμό και συμβάλλει στην ισχυροποίηση της διεθνούς εικόνας και φήμης της Ελλάδας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024