Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

H Turkish Airlines διοργάνωσε Fam Trip Ελλήνων τουριστικών πρακτόρων στην Ισπανία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Ιούλιος 2018, 10:04

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εκπροσώπους του τουριστικού τομέα της Ανδαλουσίας και workshops με τοπικούς ταξιδιωτικούς φορείς.


Η Turkish Airlines διοργάνωσε, σε συνεργασία με τουριστικούς οργανισμούς της Ανδαλουσίας, ένα ταξίδι εξοικείωσης - Familiariazation Trip (Fam Trip) στο οποίο συμμετείχαν 7 ταξιδιωτικοί πράκτορες από την ελληνική αγορά. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στην Ανδαλουσία, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 26 Ιουνίου, οι συμμετέχοντες επισκεύτηκαν τις πόλεις Μάλαγα, Κόρδοβα, και Γρανάδα. Οι Έλληνες τουριστικοί πράκτορες είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δραστηριότητες αρχαιλογικού, ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Μεταξύ άλλων, οι Έλληνες ταξιδιωτικοί πράκτορες επισκεύθηκαν το Reservatauro και την παλιά πόλη της Roda, το ιστορικό κέντρο της Malaga, καθώς και τη Marbella. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού πραγματοποιήθηκαν επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους του τουριστικού τομέα της Ανδαλουσίας και workshops με τοπικούς ταξιδιωτικούς φορείς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

“Είναι χαρά μας να οργανώνουμε τέτοιες ενέργειες που συνδέουν την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας με την παγκόσμια αγορά”, δήλωσε ο Alp Yavuzeser, γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στην Αθήνα. “Η Turkish Airlines συνδέει την Ελλάδα με όλο τον κόσμο και μεταφέρει χιλιάδες ταξιδιώτες κάθε χρόνο. Όπως έχουμε διαπιστώσει από παρόμοιες δραστηριότητες που οργανώσαμε στο παρελθόν, τα ταξίδια αυτά οδηγούν σε σημαντική ενίσχυση τόσο του εισερχόμενου όσο και του εξερχόμενου τουρισμού προς όφελος και των δύο χωρών”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top