Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileH airtickets εξελίσσεται σε μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων
Online travel

H airtickets εξελίσσεται σε μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων

Στην ανακοίνωση του Ομίλου Tripsta για τη θυγατρική Εταιρεία airtickets, αναφλέρεται ότι, παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η οικονομική ασφυξία του ομίλου, η airtickets συνεχίζει την πορεία της εστιάζοντας στο νέο της μοντέλο.

Η airtickets, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Tripsta, η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία στην ελληνική αγορά από το 2000, υπήρξε πρωτοπόρος στις ηλεκτρονικές κρατήσεις στην Ελλάδα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των Ελλήνων ταξιδιωτών. Παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η οικονομική ασφυξία του Ομίλου Tripsta, “κυρίως λόγω της δραστηριότητάς του στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με τον διεθνή ανταγωνισμό και την κακόπιστη συμπεριφορά συγκεκριμένων συνεργατών”, η airtickets συνεχίζει την πορεία της εστιάζοντας στο νέο της μοντέλο.

Η airtickets SA λειτουργεί κανονικά, έχοντας εξελιχθεί σε μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων. Σήμερα, αλλάζει σελίδα και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να βλέπουν ακόμη περισσότερα συγκριτικά αποτελέσματα και να επιλέγουν την καλύτερη τιμή, ανάλογα με τις ανάγκες τους, ανάμεσα σε άλλα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Το νέο μοντέλο της airtickets σχεδιάστηκε από την εξειδικευμένη in-house ομάδα UI/UX, με στόχο να δημιουργήσει ένα φιλικό περιβάλλον περιήγησης και σύγκρισης τιμών, εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Μετά το πρώτο λανσάρισμα, η ομάδα συνεχίζει να εστιάζει στη λειτουργικότητα και στη βελτιστοποίηση του προϊόντος, εμπλουτίζοντάς το και ενσωματώνοντας νέους συνεργάτες.

Η εταιρεία διαβεβαιώνει τους χρήστες της ότι “η airtickets συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες ταξιδιώτες, με κεντρικό γνώμονα την παροχή ποικιλίας επιλογών σε ακόμα καλύτερες τιμές”.

Η νέα μηχανή της airtickets είναι διαθέσιμη σε desktop και mobile συσκευές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024