Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Τα Μάλια κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για πάρτυ το 2018

Τατιάνα Ρόκου - 16 Ιούλιος 2018, 11:36

Ο ελληνικός προορισμός 'κρατά τα σκήπτρα' για μερικά από τα καλύτερα ευρωπαϊκά events, με μερικούς από τους κορυφαίους μουσικούς και DJs να εμφανίζονται εκεί τον ερχόμενο Αύγουστο.


Τα Μάλια στην Κρήτη ανακηρύχθηκε κορυφαίος προορισμός για τα καλύτερα πάρτυ στην Ευρώπη σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ταξιδιωτικό οργανισμό Party Hard Travel, με τους νεαρούς Βρετανούς να συρρέουν μαζικά και φέτος το καλοκαίρι.

Ο ελληνικός προορισμός “κρατά τα σκήπτρα” για μερικά από τα καλύτερα ευρωπαϊκά events, με μερικούς από τους κορυφαίους μουσικούς και DJs, όπως οι Nathan Dawe, Preditah και Tiffany Calver να εμφανίζονται εκεί τον ερχόμενο Αύγουστο.

Το Party Hard Travel σημειώνει πάντως ότι τα Μάλια δεν προσφέρονται μόνο για πάρτυ, αλλά προσφέρουν τη φυσική ομορφιά του τοπίου και πολιτισμό.

Η Mia Harper από τον βρετανικό ταξιδιωτικό οργανισμό σημειώνει: “Εδώ μπορεί κανείς να χαλαρώσει δίπλα στην πισίνα, στο beach bar ή να κάνει τη γυμναστική του στην παραλία. Την ίδια στιγμή, το μινωικό ανάκτορο των Μαλίων με τον αρχαίο οικισμό απέχει 40 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Όποιος το επισκεφθεί, θα μπορέσει να επισκεφθεί και την κοντινή του παραλία, που είναι αισθητά πιο ήσυχη από ό,τι έχει συνηθίσει στα Μάλια”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top