Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομία‘Best of Award of Excellence’ για τα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall
Γαστρονομία

‘Best of Award of Excellence’ για τα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall

Το σημαντικό αυτό βραβείο απονεμήθηκε σε 1.215 εστιατόρια παγκοσμίως και έχει στόχο να διακρίνει τις λίστες κρασιών εκείνες που παρουσιάζουν σημαντικό εύρος όσον αφορά τις περιοχές προέλευσης και την κορυφαία ποιότητα των προσφερόμενων κρασιών.

Τα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall διακρίνονται για πέμπτη συνεχή χρονιά από το περιοδικό “Wine Spectator” και συγκαταλέγονται ανάμεσα στους νικητές των Wine Spectator Restaurant Awards σε πάνω από 75 χώρες. Μέσω του συγκεκριμένου διαγωνισμού αναγνωρίζονται εστιατόρια σε όλο τον κόσμο που διατηρούν εξαίρετη λίστα κρασιών, η οποία ταιριάζει με το μενού του εστιατορίου και είναι αρεστή στους λάτρεις του καλού κρασιού.


Το GB Roof Garden.
Για ακόμη μια φορά, τα δυο εστιατόρια τιμήθηκαν με το βραβείο “Best of Award of Excellence”, γεγονός που τα εδραιώνει ως προορισμό εκείνων που αγαπούν το καλό κρασί, τόσο χάρη στο κελάρι τους όσο και στην άριστη ποιότητα του σέρβις. Το σημαντικό αυτό βραβείο απονεμήθηκε σε 1.215 εστιατόρια παγκοσμίως και έχει στόχο να διακρίνει τις λίστες κρασιών εκείνες που παρουσιάζουν σημαντικό εύρος όσον αφορά τις περιοχές προέλευσης και την κορυφαία ποιότητα των προσφερόμενων κρασιών.

Ο sommelier των εστιατορίων, κ. Ευάγγελος Ψωφίδης, με σημαντικές γνώσεις, διακρίσεις και πάθος για τα κρασιά και τα αποστάγματα, στοχεύει μέσα από την λίστα κρασιών στην απεικόνιση των μεγαλύτερων οινοπαραγωγικών περιοχών του κόσμου. ‘Ετσι, επιλέγει να εντάξει στην βραβευμένη πλέον λίστα του, κρασιά που περιγράφουν ιδανικά τα χαρακτηριστικά των περιοχών αυτών.


Tudor Hall, εστιατόριο Veranda.

To Wine Spectator είναι ο πιο σημαντικός θεσμός γύρω από το κρασί. Εκτός από το “Wine Spectator magazine”, έκδοση που υπερβαίνει τους 3 εκατ. αναγνώστες παγκοσμίως, περιλαμβάνει επίσης τον πιο ολοκληρωμένο ιστότοπο WineSpectator.com, πλατφόρμες κινητών εφαρμογών και μια σειρά θεματικών εκδηλώσεων. Το Wine Spectator εξετάζει τον κόσμο του κρασιού από τον αμπελώνα μέχρι το τραπέζι, εξερευνώντας τον ρόλο του στη σύγχρονη εποχή και πραγματοποιώντας ειδικές γευσιγνωσίες περισσότερων από 18.000 κρασιών ετησίως.

Τα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George ακολουθούν την φιλοσοφία “food pairing wine”, υποστηρίζοντας ότι η απόλυτη εμπειρία γεύσεων επιτυγχάνεται μέσω της αρμονίας του καλού φαγητού με το ποιοτικό κρασί. Αποτελούν τα μοναδικά εστιατόρια στην Αθήνα που περιλήφθηκαν στη λίστα του περιοδικού “Wine Spectator” και βρίσκονται ανάμεσα στα εστιατόρια με την καλύτερη λίστα κρασιών σε όλο τον κόσμο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024