Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤώρα και ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τη Skyscanner
Ακτοπλοΐα

Τώρα και ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τη Skyscanner

Από την 1η Ιουλίου 2018 είναι δυνατή η κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μέσω της Skyscanner, σε συνεργασία με το online ταξιδιωτικό πρακτορείο petas.gr.

H γνωστή παγκόσμια μηχανή αναζήτησης ταξιδίων Skyscanner, με περισσότερους από 60 εκατ. χρήστες κάθε μήνα στον κόσμο, στέκεται τώρα δίπλα στους ταξιδιώτες που ψάχνουν και ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Από την 1η Ιουλίου 2018 είναι δυνατή η κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μέσω της Skyscanner, σε συνεργασία με το online ταξιδιωτικό πρακτορείο petas.gr. Οι ταξιδιώτες μπορούν να κλείσουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για οποιοδήποτε δρομολόγιο.

Όπως επισημαίνει ο Jonathan Sepulchre, Principal Growth Manager της Skyscanner, “πάντα δουλεύουμε ως προς την κατεύθυνση του να κάνουμε την κράτηση ταξιδίων όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη και λιγότερο αγχωτική διαδικασία. Συνεπώς πρόκειται για ένα λογικό βήμα το να προσθέσουμε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια δίπλα στα αεροπορικά εισιτήρια, τα ξενοδοχεία και την ενοικίαση αυτοκινήτου”.

Αξιοσημείωτο είναι πως η διαδικασία αναζήτησης και κράτησης των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.

Μάλιστα, η Skyscanner προσφέρει τη δυνατότητα για κράτηση ακτοπλοϊκών όχι μόνο στους Έλληνες ταξιδιώτες, αλλά και σε ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, προωθώντας το νέο της τουριστικό προϊόν και σε αυτές τις αγορές κάνοντας έτσι πιο εύκολο το ταξίδι με πλοίο στα ελληνικά νησιά και την υπόλοιπη Ελλάδα και για τον εισερχόμενο τουρισμό.

Ο Jonathan Sepulchre προσθέτει: “Το 2017 η Ελλάδα ήταν o 8ος δημοφιλέστερος προορισμός διακοπών σε αναζητήσεις πτήσεων για τους Βρετανούς χρήστες τηςSkyscanner με τους 8 από τους 10 δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς να είναι νησιά. Η μεταφορά από νησί σε νησί με πλοίο (ferry hopping) προσφέρει τη δυνατότητα στους ξένους επισκέπτες να ανακαλύψουν όλες τις ομορφιές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024