Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαστρονομία

Γεύσεις με έμπνευση από τις παιδικές καλοκαιρινές αναμνήσεις στο Melia του Lesante Blu Εxclusive Beach Resort

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Ιούλιος 2018, 10:12

Ο chef Σταύρος Υφαντίδης, με τις σύγχρονες τεχνικές που έχει αποκομίσει από τη συνεργασία του με μεγάλα ονόματα, όπως ο Heston Blumenthal-Gordon Ramsay και Marcus Wareing, θέλει να ταξιδέψει τους επισκέπτες, ώστε να ανακαλύψουν, αλλά και να νοσταλγήσουν την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.


Όλη η εμπειρία είναι μια διαδρομή που θέλει να ταξιδέψει τους επισκέπτες πίσω στον χρόνο μέσα από τις παιδικές γευστικές αναμνήσεις του chef Σταύρου Υφαντίδη. Με τις σύγχρονες τεχνικές που έχει αποκομίσει από τη συνεργασία του με μεγάλα ονόματα, όπως ο Heston Blumenthal-Gordon Ramsay και Marcus Wareing, θέλει να ταξιδέψει τους επισκέπτες, ώστε να ανακαλύψουν, αλλά και να νοσταλγήσουν την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. Αυτήν που πραγματικά γνώρισαν, αλλά και γεύθηκαν από μικρά παιδιά. Αναμνήσεις, όπως οι καλοκαιρινές διακοπές τον Δεκαπενταύγουστο τρώγοντας κακαβιά, αλλά και ένα απλό τυλιχτό σουβλάκι στο σουβλατζίδικο της γειτονίας μετατρέπονται σε πιάτα μοναδικής υψηλής γαστρονομικής τέχνης.Η ιστορία της ελληνικής παράδοσης σε συνδυασμό με τη γνωριμία του χθες και του σήμερα, όπως και της διεθνούς εκλεπτυσμένης κουζίνας ξετυλίγεται στο Lesante Βlu στο εστιατόριο “Melia” -το εστιατόριο του πρόσφατα βραβευμένου ως Greece’s Leading Resort και Europe’s Leading Resort από τα World Travel Awards ξενοδοχείου της Ζακύνθου και πρώτου μέλους του ομίλου Leading Hotels of the World στο Ιόνιο, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία μπροστά από τη θάλασσα.

Το Melia υπόσχεται μια εξαιρετική γαστρονομική διαδρομή, συνοδευόμενη ιδανικά από τη λίστα τοπικών και ελληνικών κρασιών που προτείνει ο sommelier του Lesante Blu.

Σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο Lesante Blu λειτουργεί ως adults only.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top