Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑκύρωση έως και 600 πτήσεων της Ryanair στις 25 και 26 Ιουλίου λόγω απεργίας
Αεροπορικές εταιρείες

Ακύρωση έως και 600 πτήσεων της Ryanair στις 25 και 26 Ιουλίου λόγω απεργίας

Επιβάτες των οποίων οι πτήσεις έχουν ακυρωθεί ενώ αυτοί βρίσκονται σε διακοπές, δικαιούνται ξενοδοχειακή διαμονή και γεύματα έως ότου η αεροπορική εταιρεία τους επιστρέψει στην πατρίδα τους.

Η Ryanair ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον το 12% των πτήσεων της θα ακυρωθούν στις 25 και 26 Ιουλίου, εξαιτίας της απεργίας που κήρυξαν τα μέλη των πληρωμάτων καμπίνας.

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία υπογράμμισε στην ανακοίνωσή της ότι αναμένει να διαταραχθούν τα ταξιδιωτικά σχέδια περίπου 50.000 επιβατών της που ταξιδεύουν προς και από Βέλγιο, Πορτογαλία και Ισπανία, καθώς αναμένεται να ακυρωθούν έως και 300 πτήσεις την κάθε απεργιακή μέρα.

Ο Customer Service Director της Ryanair, Bill Hutchinson, δηλώνει προς τους επιβάτες των οποίων οι πτήσεις ακυρώθηκαν: “Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας τις τελευταίες ημέρες για να αποτρέψουμε αυτήν την απεργία και τις δυσλειτουργίες που αυτή θα προκαλέσει, προσπέθειες οι οποίες περιλαμβάνουν επανειλλημένες προσκλήσεις στα σωματεία πληρώματος καμπίνας να συναντηθούν μαζί μας, ώστε να λυθούν τα θέματά τους.

Παρ’όλες αυτές τις προσπάθειες από την πλευρά μας να αποτρέψουμε αυτές τις ανωμαλίες στις πτήσεις, τα σωματεία συνεχίζουν να διαβεβαιώνουν ότι η απεργία θα πραγματοποιηθεί.

Θα υπαρασπιστούμε το επιχειρηματικό μας μοντέλο χαμηλών ναύλων, διότι είναι αυτό που δίνει στους πελάτες μας αυτπό που επιζητούν περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο: τα χαμηλότερα αεροπορικά εισιτήρια στην Ευρώπη”.

Επιβάτες των οποίων οι πτήσεις έχουν ακυρωθεί ενώ αυτοί βρίσκονται σε διακοπές, δικαιούνται ξενοδοχειακή διαμονή και γεύματα έως ότου η αεροπορική εταιρεία τους επιστρέψει στην πατρίδα τους. Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμη πτήση της Ryanair την ημέρα της επιστροφής τους ή την επομένη, η αεροπορική εταιρεία θα πρέπει να τους αγοράσει εισιτήριο σε άλλη εταιρεία, εάν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024