Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαστρονομία

Ημέρες γαστριμαργικών απολαύσεων στο 'Porto Carras Greek Gastronomy Festival 2018'

Άγγελος Ρεστάνης - 20 Ιούλιος 2018, 14:40

Για τέσσερεις συνεχόμενες βραδιές, από τις 26 έως τις 29 Ιουλίου οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, αλλά και οι εξωτερικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δημιουργίες της ελληνικής κουζίνας.


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στην “καρδιά” του καλοκαιριού, το Porto Carras Grand Resort μετατρέπει τη Σιθωνία σε γαστρονομικό προορισμό.

Για τέσσερεις συνεχόμενες βραδιές, από τις 26 έως τις 29 Ιουλίου οι φιλοξενούμενοι του ιστορικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος, αλλά και οι εξωτερικοί επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή, όλοι οι λάτρεις της γαστρονομίας, Έλληνες και ξένοι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δημιουργίες της ελληνικής κουζίνας στις καλύτερες στιγμές της.

Η chef Μαρία Εκμεκτσίογλου, ο πάτερ Επιφάνειος, ο chef Ανδρέας Κλαυδιανός και ο chef Δημήτρης Τασιούλας επιστρατεύουν τη δημιουργική γαστρονομική τους τέχνη και βάζουν την προσωπική τους πινελιά, δημιουργώντας μοναδικά εδέσματα από εκλεκτά τοπικά προϊόντα της Χαλκιδικής αλλά και του Κτήματος Πόρτο Καρράς.

Με σταθερό πάντα στόχο να εμπλουτισθεί το τουριστικό τρίπτυχο “φύση, θάλασσα και ήλιος”, το Porto Carras Greek Gastronomy Festival αναδεικνύει σε “πρωταγωνιστή” του καλοκαιριού την ελληνική κουζίνα με εύγευστες δημιουργίες γαστριμαργικής τέχνης.

Η αυλαία ανοίγει την Πέμπτη 26/7 με τις γευστικές δημιουργίες του chef Δημήτρη Τασιούλα, την σκυτάλη παίρνει την Παρασκευή 27/7 ο ευφάνταστος chef Ανδρέας Κλαυδιανός, το Σάββατο 28/7 έπεται ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές, ενώ την αυλαία κλείνει την Κυριακή 29/7 με τις δημιουργίες της η Κωνσταντινοπολίτισσα σεφ Μαρία Εκμεκτσίογλου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top