Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ Princess Cruises ολοκληρώνει την ανακαίνιση του Sun Princess
Κρουαζιέρα

Η Princess Cruises ολοκληρώνει την ανακαίνιση του Sun Princess

Οι ανακαινίσεις συνεχίζουν την εκστρατεία της Princess Cruises 'Come Back New Promise', με 330 εκατ. λίρες να επενδύονται στο στόλο των 17 πλοίων.

Η Princess Cruises πρόσφατα ανακίνισε το Sun Princess με χωρητικότητα 2.000 επιβατών μετά δύο εβδομάδες στη Σιγκαπούρη. Οι βελτιώσεις πολλών εκατομμυρίων περιλαμβάνουν ένα επανασχεδιασμένο κέντρο για νέους (youth center), νέες premium καμπίνες και αναβαθμισμένα καταστήματα στο πλοίο.

Η ανακαίνιση επαναφορά περιλαμβάνει:

  • Κέντρο Νεολαίας Camp Discovery: Για επιβάτες ηλικίας 3-17 ετών, η Sun Princess θα προσφέρει ένα ανακαινισμένο κέντρο νεότητας – Camp Discovery – το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Discovery Channel. Καλύπτοντας τις ανάγκες συγκεκριμένων ηλικιακών ομάδων, παιδιών και εφήβων μπορούν να κάνουνς φίλους και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για να τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν, να παίξουν και να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητά τους.
  • Μίνι σουίτες Club Class: Το Sun Princess τώρα διαθέτει Μίνι σουίτες κατηγορίας Club Class και περιλαμβάνουν VIP παροχές, αποκλειστικό χώρο στο κεντρικό εστιατόριο και προτεραιότητα επιβίβασης και αποβίβασης.
  • Βελτιωμένες μπουτίκ: Έχουν πραγματοποιηθεί διάφορες βελτιώσεις και αναβαθμίσεις στα καταστήματα του πλοίου, με την εισαγωγή εμπορευμάτων πολυτελών εταιρειών όπως Effy Fine Boutique, Burberry, Coach, Longchamp και Guess.

Επίσης τοποθετήθηκε το λογότυπο – υπογραφή της εταιρείας στο “τόξο” του πλοίου.

Το Sun Princess ταξιδεύει προς το παρόν στη Νοτιοανατολική Ασία πριν επιστρέψει στην Αυστραλία για τη χειμερινή περίοδο του 2019. Τα δρομολόγιά του ξεκινούν από τη δυτική ακτή πριν μεταφερθούν στην ανατολική ακτή και τη Νέα Ζηλανδία.

Η Jan Swartz, πρόεδρος της Princess Cruises δήλωσε: “Η Νοτιοανατολική Ασία, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία είχαν πάντα μια γοητεία για τους ταξιδιώτες και η κρουαζιέρα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τις εξερευνηθούν. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε στους επισκέπτες που ταξιδεύουν στις περιοχές με τα νεώτερα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την κρουαζιέρα τους ενώ ταξιδεύουν σε αυτό το όμορφο μέρος του κόσμου”.

Οι ανακαινίσεις συνεχίζουν την εκστρατεία της Princess Cruises “Come Back New Promise”, με 330 εκατ. λίρες να επενδύονται στο στόλο των 17 πλοίων.

Εν τω μεταξύ, η Princess Cruises επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι το 2020, το Sun Princess θα ελλιμενιστεί στο λιμάνι της Yokohama και θα λειτουργήσει ως “πλωτό ξενοδοχείο” κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για να βοηθήσει στην υποστήριξη της τοπικής διαμονής. Το πλοίο θα ναυλωθεί από ταξιδιωτικό πρακτορείο της Ιαπωνίας για 19 ημέρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024