Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ ETOA φτάνει τα 1.000 μέλη, με τη διαφοροποίηση των προϊόντων της στο προσκήνιο
Τουριστικά γραφεία

Η ETOA φτάνει τα 1.000 μέλη, με τη διαφοροποίηση των προϊόντων της στο προσκήνιο

Η συμμετοχή στην ETOA έχει αυξηθεί σε ετήσια βάση, καθώς ένας αυξανόμενος αριθμός ταξιδιωτικών πρακτόρων, online διαμεσολαβητών, ξενοδόχων, τουριστικών συμβουλίων, αξιοθεάτων και άλλων προμηθευτών έχουν όφελος από τις ευκαιρίες δικτύωσης, ενημέρωσης και υποστήριξης των λόμπι που παρέχονται από την ETOA.

Η ETOA, η Ευρωπαϊκή Τουριστική Ένωση, έφτασε το ορόσημο των 1.000 μελών αυτήν την εβδομάδα, καθώς οι τελευταίες προσθήκες στο δυναμικό της ήταν το Αυστραλιανό τουριστικό πρακτορείο APT και το ιρλανδικό κτήμα Mount Juliet.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ETOA, Tom Jenkins, δήλωσε: “Η διαφοροποίηση των προϊόντων μας είναι σημαντική. Σε μια ανταγωνιστική αγορά, οι τουριστικοί πράκτορες, τα ξενοδοχεία και τα αξιοθέατα πρέπει να προσφέρουν μια μεγαλύτερη γκάμα εμπειριών στους επισκέπτες. Η APT προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για τους τουρίστες μεγάλων αποστάσεων στην Ευρώπη. Το Mount Juliet αποτελεί την επιτομή μιας τουριστικής επιχείρησης που μεγιστοποιεί το χαρτοφυλάκιό της, προσφέροντας μια τοπική εμπειρία, σε συνδυασμό με πολυτελή διαμονή και εξαιρετικό φαγητό”.

Ο Mario Bodini, πρόεδρος της ETOA, δήλωσε ότι “η ETOA σημειώνει δυναμική ανάπτυξη. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε αυτά τα δύο μέλη για να πετύχουμε αυτό το ορόσημο και προσβλέπουμε να τους βοηθήσουν να κάνουν ισχυρή την παρουσία τους και στο μέλλον“.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχουμε και εμείς στην Ένωση, τη στιγμή που η ETOA επεκτείνεται σε πάνω από 1.000 μέλη και ανυπομονούμε να επωφεληθούμε από τις ευκαιρίες δικτύωσης που αυτή προσφέρει. Καθώς η επιχείρησή μας στην Ευρώπη αυξάνεται και γίνεται περισσότερο δικτυωμένη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την ΕΤΟΑ στο πλευρό μας”, ανέφερε ο Steve Reynolds, διευθύνων σύμβουλος της APT.

Η Christine Murphy, γενική διευθύντρια του Mount Juliet Estate, επεσήμανε: “Είναι σημαντικό για εμάς ως ομάδα να συναντούμε επιχειρηματικούς εταίρους και πελάτες που θα ενισχύσουν την υπέροχη χώρα μας. Ανυπομονώ να συναντήσω πολλά μέλη της ΕΤΟΑ στο Global European Marketplace στις 2 Νοεμβρίου”.

Η συμμετοχή στην ETOA έχει αυξηθεί σε ετήσια βάση, καθώς ένας αυξανόμενος αριθμός ταξιδιωτικών πρακτόρων, online διαμεσολαβητών, ξενοδόχων, τουριστικών συμβουλίων, αξιοθεάτων και άλλων προμηθευτών έχουν όφελος από τις ευκαιρίες δικτύωσης, ενημέρωσης και υποστήριξης των λόμπι που παρέχονται από την ETOA. Η ομάδα της ETOA διαθέτει εκπροσώπους στη Γαλλία, την Ιταλία και στην Ισπανία, καθώς και γραφείο στις Βρυξέλλες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024