Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αθλητικός τουρισμός

Εβδομάδα ιστιοπλοΐας στο Πόρτο Καρράς με το 'Κύπελλο Βορείου Αιγαίου'

Άγγελος Ρεστάνης - 25 Ιούλιος 2018, 13:16

Στη διοργάνωση συμμετέχουν υψηλών επιδόσεων σκάφη και πληρώματα απ’όλο τον κόσμο, καθώς και οι καλύτερες ιστιοπλοϊκές ομάδες της Ελλάδας.


Στη βραβευμένη με “Γαλάζια Σημαία” Porto Carras Marina και υπό την οργανωτική επιμέλεια του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης διοργανώνεται και φέτος το “Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2018” από τις 30 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου.

Ο αγώνας φέτος θα αποτελέσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας ORC για το 2018 και διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, ενώ συγχρόνως θα διεξαχθεί και ο αγώνας “Hellenic X-CUP” για σκάφη τύπου X-Yachts.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν υψηλών επιδόσεων σκάφη και πληρώματα απ’όλο τον κόσμο, καθώς και οι καλύτερες ιστιοπλοϊκές ομάδες της Ελλάδας.Το Porto Carras πιστό στις ιστορικές του καταβολές (των οποίων αποκορύφωμα ήταν η διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοϊκών Ανοιχτής Θαλάσσης, το 1991) φιλοξενεί κορυφαίες διοργανώσεις Ιστιοπλοϊκών Αγώνων, με συνοδοιπόρους του το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Η Marina Porto Carras, η μεγαλύτερη οργανωμένη μαρίνα στη Βόρεια Ελλάδα με χωρητικότητα 315 θέσεων ελλιμενισμού για σκάφη μήκους έως 55μ. και βάθους 5.5μ. η οποία βραβεύεται για 17 συνεχή έτη με το διεθνές σήμα “Γαλάζια Σημαία” για τα κρυστάλλινα νερά της και τη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος, όπως και το ξενοδοχειακό συγκρότημα με τις εξαιρετικές παραλίες (βραβευμένες επίσης με “Γαλάζια Σημαία”), εστιατόρια, bars, cafe, mini market και εμπορικά καταστήματα που διασφαλίζουν την ευχάριστη διαμονή των ιστιοπλόων κατά την περίοδο διεξαγωγής του Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου εγγυώνται πάντα την επιτυχημένη διοργάνωση κορυφαίων ιστιοπλοϊκών αγώνων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top