Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΕβδομάδα ιστιοπλοΐας στο Πόρτο Καρράς με το 'Κύπελλο Βορείου Αιγαίου'
Αθλητικός τουρισμός

Εβδομάδα ιστιοπλοΐας στο Πόρτο Καρράς με το 'Κύπελλο Βορείου Αιγαίου'

Στη διοργάνωση συμμετέχουν υψηλών επιδόσεων σκάφη και πληρώματα απ’όλο τον κόσμο, καθώς και οι καλύτερες ιστιοπλοϊκές ομάδες της Ελλάδας.

Στη βραβευμένη με “Γαλάζια Σημαία” Porto Carras Marina και υπό την οργανωτική επιμέλεια του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης διοργανώνεται και φέτος το “Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2018” από τις 30 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου.

Ο αγώνας φέτος θα αποτελέσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας ORC για το 2018 και διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, ενώ συγχρόνως θα διεξαχθεί και ο αγώνας “Hellenic X-CUP” για σκάφη τύπου X-Yachts.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν υψηλών επιδόσεων σκάφη και πληρώματα απ’όλο τον κόσμο, καθώς και οι καλύτερες ιστιοπλοϊκές ομάδες της Ελλάδας.

Το Porto Carras πιστό στις ιστορικές του καταβολές (των οποίων αποκορύφωμα ήταν η διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοϊκών Ανοιχτής Θαλάσσης, το 1991) φιλοξενεί κορυφαίες διοργανώσεις Ιστιοπλοϊκών Αγώνων, με συνοδοιπόρους του το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Η Marina Porto Carras, η μεγαλύτερη οργανωμένη μαρίνα στη Βόρεια Ελλάδα με χωρητικότητα 315 θέσεων ελλιμενισμού για σκάφη μήκους έως 55μ. και βάθους 5.5μ. η οποία βραβεύεται για 17 συνεχή έτη με το διεθνές σήμα “Γαλάζια Σημαία” για τα κρυστάλλινα νερά της και τη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος, όπως και το ξενοδοχειακό συγκρότημα με τις εξαιρετικές παραλίες (βραβευμένες επίσης με “Γαλάζια Σημαία”), εστιατόρια, bars, cafe, mini market και εμπορικά καταστήματα που διασφαλίζουν την ευχάριστη διαμονή των ιστιοπλόων κατά την περίοδο διεξαγωγής του Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου εγγυώνται πάντα την επιτυχημένη διοργάνωση κορυφαίων ιστιοπλοϊκών αγώνων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024