Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Η ζημιά που έχει γίνει με τα σκουπίδια στην Κέρκυρα θα την πλήξει για την επόμενη 10ετία

Τατιάνα Ρόκου - 26 Ιούλιος 2018, 09:23

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία πλέον για την κατάσταση που έχουν φέρει τον τουριστικό και όχι μόνο προορισμό 'Κέρκυρα', αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας.


Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, το Σ.Υ.Δ.Ι.Σ.Α, τον Δήμο Κέρκυρας, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τους βουλευτές Κέρκυρας και τα αρμόδια υπουργεία, να δώσουν λύση στο θέμα της αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων στην Κέρκυρα, άμεσα.

“Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία πλέον για την κατάσταση που έχουν φέρει τον τουριστικό και όχι μόνο προορισμό Κέρκυρα. Η ζημία που έχει γίνει ήδη πλήττει και θα πλήξει το τουριστικό μας προϊόν για την επόμενη δεκαετία”, λέει η ένωση.

“Η ανοχή μας τελείωσε, δεν αντέχουμε την καθαρή κοροϊδία άλλο. Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας σε μια προσπάθεια αποκατάστασης της τραγικής εικόνας της Κέρκυρας, ανέλαβε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Marketing Greece, της δημιουργίας μιας διεθνούς διαφημιστικής καμπάνιας. Καλούμε την τοπική κοινωνία και τις επιχειρήσεις να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, διαδίδοντας την στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης”.

Κατεπείγουσα παρέμβαση στο κατεστραμμένο οδικό δίκτυο
Ακόμη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας καλεί την ύστατη ώρα και εν μέσω της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων να πραγματοποιήσει κατεπείγουσα παρέμβαση στο κατεστραμμένο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας της Κέρκυρας.

Οι επισκέπτες καθημερινά διαμαρτύρονται για την κατάσταση του εντελώς εγκαταλελειμμένου Περιφερειακού δικτύου της Κέρκυρας”, λένε οι Κερκυραίοι ξενοδόχοι. “Καλούμε την Περιφέρεια να επισκευάσει και να θέσει σε λειτουργία όλους τους σηματοδότες του οδικού μας δικτύου, να μεριμνήσει ώστε στο Περιφερειακό οδικό δίκτυο να υπάρξει ο ενδεδειγμένος φωτισμός και επιτέλους η εκ του Νόμου απαραίτητη κατευθυντήρια σήμανση. Η εγκατάλειψη των υποδομών μας κοστίζει και θα μας κοστίσει περισσότερο. Ας σώσουμε ό,τι μπορεί να σωθεί, πράττοντας τα αυτονόητα”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top