Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠαρουσίαση του Παλιρροϊκού Φαινομένου στην παραλία της Χαλκίδας
Προβολή προορισμού

Παρουσίαση του Παλιρροϊκού Φαινομένου στην παραλία της Χαλκίδας

Οι επισκέπτες θα εξερευνούν από κοντά το φαινόμενο και θα βιώνουν την 'τρελή' φορά των νερών του Ευρίπου σε μία διαδραστική παρουσίαση.

Σε συνέχεια της προσπάθειας της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας, για την τουριστική προβολή της Ευβοίας, δημιουργείται μία νέα δράση, για πρώτη φορά στην πόλη, επάνω στην παραλία της Χαλκίδας, η παρουσίαση του Παλιρροϊκού Φαινομένου, που παραμένει μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα της φύσης και αποτέλεσε μυστήριο για τον αρχαίο κόσμο.

Έπειτα της ευγενικής παραχώρησης του χώρου, από τον ΟΛΝΕ και τον πρόεδρο κ. Ανδρέα Παπανδρέου, οι παρουσιάσεις θα γίνονται από τον κ. Χαράλαμπο Σφέτσα, συγγραφέα του βιβλίου “Η Χαλκίδα, και το Παλιρροϊκό Φαινόμενο” και τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας, ο στόχος είναι να προβληθεί στο ευρύ κοινό και να λειτουργήσει ως μία παρουσίαση θεσμός για την πόλη της Χαλκίδας και ως πόλος έλξης για τον τουρισμό στην Εύβοια.

Οι επισκέπτες θα εξερευνούν από κοντά το φαινόμενο και θα βιώνουν την “τρελή” φορά των νερών του Ευρίπου σε μία διαδραστική παρουσίαση.

Το πρόγραμμα των Παρουσιάσεων ορίζεται ως ακολούθως:
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 19:00, με εναρκτήρια ημερομηνία την 3η Αυγούστου.

Οι παρουσιάσεις θα διεξάγονται στο τεταρτοκύκλιο από την ευβοϊκή πλευρά, δίπλα και κάτω από τη γέφυρα (έναντι Mostar), έως τις  30 Σεπτεμβρίου 2018. Όλοι οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν δωρεάν.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024