Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Παρουσίαση του Παλιρροϊκού Φαινομένου στην παραλία της Χαλκίδας

Τατιάνα Ρόκου - 27 Ιούλιος 2018, 09:57

Οι επισκέπτες θα εξερευνούν από κοντά το φαινόμενο και θα βιώνουν την 'τρελή' φορά των νερών του Ευρίπου σε μία διαδραστική παρουσίαση.


Σε συνέχεια της προσπάθειας της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας, για την τουριστική προβολή της Ευβοίας, δημιουργείται μία νέα δράση, για πρώτη φορά στην πόλη, επάνω στην παραλία της Χαλκίδας, η παρουσίαση του Παλιρροϊκού Φαινομένου, που παραμένει μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα της φύσης και αποτέλεσε μυστήριο για τον αρχαίο κόσμο.

Έπειτα της ευγενικής παραχώρησης του χώρου, από τον ΟΛΝΕ και τον πρόεδρο κ. Ανδρέα Παπανδρέου, οι παρουσιάσεις θα γίνονται από τον κ. Χαράλαμπο Σφέτσα, συγγραφέα του βιβλίου “Η Χαλκίδα, και το Παλιρροϊκό Φαινόμενο” και τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας, ο στόχος είναι να προβληθεί στο ευρύ κοινό και να λειτουργήσει ως μία παρουσίαση θεσμός για την πόλη της Χαλκίδας και ως πόλος έλξης για τον τουρισμό στην Εύβοια.

Οι επισκέπτες θα εξερευνούν από κοντά το φαινόμενο και θα βιώνουν την “τρελή” φορά των νερών του Ευρίπου σε μία διαδραστική παρουσίαση.

Το πρόγραμμα των Παρουσιάσεων ορίζεται ως ακολούθως:
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 19:00, με εναρκτήρια ημερομηνία την 3η Αυγούστου.

Οι παρουσιάσεις θα διεξάγονται στο τεταρτοκύκλιο από την ευβοϊκή πλευρά, δίπλα και κάτω από τη γέφυρα (έναντι Mostar), έως τις  30 Σεπτεμβρίου 2018. Όλοι οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν δωρεάν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top