Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠαρουσίαση της Πάρου στο κοινό της Νότιας Αφρικής
Προβολή προορισμού

Παρουσίαση της Πάρου στο κοινό της Νότιας Αφρικής

Το σύνολο των αξιοθεάτων, μαζί με τη γαστρονομία, τον πολιτισμό, τα θρησκευτικά μνημεία και τα τοπία έχουν αναλυτική παρουσίαση σε αφιέρωμα με γλαφυρό τρόπο, παρακινώντας όσους το διαβάσουν να 'γευτούν' τις διακοπές τους στο κυκλαδίτικο νησί.

Με τίτλο My travel tips for Paros – The best island in the world!” η ηλεκτρονική έκδοση του ταξιδιωτικού οδηγού της Νότιας Αφρικής “ALL4WOMEN” παρουσιάζει εκτενές αφιέρωμα στην Πάρο στο life style κοινό του.

Εμπλουτισμένο με σειρά φωτογραφιών του νησιού, το άρθρο υπογράφει η Darsha Soobramoney, travel expert και Brand Relationship Manager του The Travel Corporation (travel expert με 40 γραφεία σε όλο τον κόσμο, 10.000 προσωπικό που διακινεί 1,9 εκατ. ταξιδιώτες ετησίως σε 70 χώρες), μητρικής εταιρείας της Insight Vacations (με εμπειρία άνω το 40 ετών στην οργάνωση ταξιδίων) και δίνει, όπως γράφει, τις συμβουλές τους στους Νοτιοαφρικανούς αναγνώστες και πελάτες τους “για ένα ταξίδι στον παράδεισο”.

Το σύνολο των αξιοθεάτων, μαζί με τη γαστρονομία, τον πολιτισμό, τα θρησκευτικά μνημεία και τα τοπία έχουν αναλυτική παρουσίαση με γλαφυρό τρόπο, παρακινώντας όσους το διαβάσουν να “γευτούν” τις διακοπές τους στο κυκλαδίτικο νησί.

Την ιστοσελίδα επισκέπτεται το 80% του γυναικείου κοινού της Νοτίου Αφρικής, με πάνω από 500.000 μοναδικούς χρήστες το μήνα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024