Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΝέος τερματικός σταθμός για τα κρουαζιερόπλοια της MSC Cruises στο Port Miami, ΗΠΑ
Κρουαζιέρα

Νέος τερματικός σταθμός για τα κρουαζιερόπλοια της MSC Cruises στο Port Miami, ΗΠΑ

Ο νέος τερματικός σταθμός, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο 2022, θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τα νέας γενιάς κρουαζιερόπλοια της MSC Cruises, MSC World Class και θα έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς έως 7.000 επιβατών.

Η MSC Cruises και η επαρχία Miami-Dade ανακοίνωσαν την υπογραφή συμφωνίας για την επέκταση των δικαιωμάτων πρόσδεσης και την υπογραφή Memorandum of Understanding (MOU) για την κατασκευή νέου Τερματικού Σταθμού κρουαζιερόπλοιων AAA στο Port Miami.

Ο Pierfrancesco Vago, Executive Chairman της MSC Cruises, σχολίασε: “Η νέα συμφωνία εκτεταμένης συνεργασίας με το  PortMiami και την επαρχία Miami-Dade είναι ένα ακόμα βήμα-κλειδί για την παγκόσμια ανάπτυξη της MSC Cruises”.  
To Port Miami είναι το αποκλειστικό home-port της εταιρείας στις ΗΠΑ. Η νέα συμφωνία επεκτείνει τα υπάρχοντα δικαιώματα πρόσδεσης των πλοίων της  MSC Cruises εκτός Σαββάτου και κάθε Κυριακή. Επιπλέον ο νέος τερματικός σταθμός – που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο 2022 – θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τα νέας γενιάς κρουαζιερόπλοια της MSC Cruises, MSC World Class, τα οποία βρίσκονται ακόμα υπό κατασκευή και θα έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς έως 7.000 επιβατών.  

Προς το παρόν το νέο και επαναστατικό κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας, MSC Seaside, εκτελεί κρουαζιέρες όλο το χρόνο στην Καραϊβική αναχωρώντας από το Port Miami και το νέο τερματικό σταθμό F. Το MSC Divina εκτελεί εποχιακές κρουαζιέρες στην Καραϊβική, από Οκτώβριο έως Μάρτιο, ενώ το MSC Armonia τον Δεκέμβριο του 2018 θα συμπληρώσει το στόλο της  MSC Cruises, με βάση τη Βόρεια Αμερική, εκτελώντας κρουαζιέρες στην Κούβα καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου. Επιπλέον από το Νοέμβριο 2019, το MSC Meraviglia, το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας, με μεικτή χωρητικότητα 171.598 GRT και δυνατότητα να μεταφέρει 5.714 επιβάτες κρουαζιέρας, θα είναι το τέταρτο πλοίο της εταιρείας που θα αναχωρεί από το Port Miami.

“Επενδύοντας στο PortMiami ενισχύεται η θέση της επαρχίας Miami-Dade ως παγκόσμιου τουριστικού προορισμού” ανακοίνωσε ο δήμαρχος της επαρχίας Miami-Dade, Carlos A. Gimenez. “Η κατασκευή του νέου τερματικού σταθμού κρουαζιερόπλοιων ΑAA ο οποίος θα παρέχει τη δυνατότητα πρόσδεσης κρουαζιερόπλοιων που μεταφέρουν έως 7,000 επιβάτες, αντιπροσωπεύει χιλιάδες θέσεις εργασίας και ευκαιρίες για την κοινότητά μας. Είμαστε ευγνώμονες στην MSC Cruises για την συνεχιζόμενη συνεργασία”.

“Αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή η δέσμευση της  MSC Cruises απέναντι στο PortMiami και στην επαρχία Miami-Dade”, ανακοίνωσε η πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικής και Τουριστικής Ανάπτυξης της επαρχίας Miami-Dade, Rebeca Sosa.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024