Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Φυσικές καταστροφές

Στους 87 οι νεκροί από τις φωτιές στο Μάτι

Τατιάνα Ρόκου - 27 Ιούλιος 2018, 14:54

Κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση των 11 εγκαυματιών που παραμένουν στη ΜΕΘ, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας.


Στους 87 πλέον (μόλις πριν λίγο εξέπνευσε άλλος ένας εγκαυματίας 62 ετών) ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τις φωτιές στο Μάτι, σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Αθήνας κ. Νίκο Καρακούκη, ο οποίος ανακοίνωσε επιπλέον ότι ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές.

“Ολοκληρώσαμε την ιατροδικαστική έρευνα επί των σορών των θυμάτων που είχαν μεταφερθεί στο νεκροτομείο Αθηνών. Ήταν 86 νεκροί. Η ιατροδικαστική έρευνα ολοκληρώθηκε. Από εδώ και πέρα μένει το έργο της ταυτοποίησης το οποίο ολοκληρώνεται από άλλη υπηρεσία στα εγκληματολογικά εργαστήρια”, δήλωσε.

Η διαδικασία πλέον περνά στην αποκλειστική ευθύνη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας, προκειμένου να γίνουν οι ταυτοποιήσεις των θυμάτων μέσω DNA, για τις οποίες θα απαιτηθούν τουλάχιστον 7 ήμερες με τη συνδρομή και ομάδας Γερμανών γενετιστών.

Κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση των 11 εγκαυματιών που παραμένουν στη ΜΕΘ, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας. Στα νοσοκομεία παραμένουν συνολικά για νοσηλεία 49 ενήλικες εγκαυματίες, καθώς κάποιοι πήραν εξιτήριο. Τα παιδιά που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία παίδων είναι τέσσερα και η κατάστασή τους κρίνεται καλή. Δεν αποκλείεται κάποια από αυτά να πάρουν εξιτήριο σήμερα Παρασκευή ή την ερχόμενη  Δευτέρα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top