Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτους 87 οι νεκροί από τις φωτιές στο Μάτι
Φυσικές καταστροφές

Στους 87 οι νεκροί από τις φωτιές στο Μάτι

Κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση των 11 εγκαυματιών που παραμένουν στη ΜΕΘ, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας.

Στους 87 πλέον (μόλις πριν λίγο εξέπνευσε άλλος ένας εγκαυματίας 62 ετών) ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τις φωτιές στο Μάτι, σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Αθήνας κ. Νίκο Καρακούκη, ο οποίος ανακοίνωσε επιπλέον ότι ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές.

“Ολοκληρώσαμε την ιατροδικαστική έρευνα επί των σορών των θυμάτων που είχαν μεταφερθεί στο νεκροτομείο Αθηνών. Ήταν 86 νεκροί. Η ιατροδικαστική έρευνα ολοκληρώθηκε. Από εδώ και πέρα μένει το έργο της ταυτοποίησης το οποίο ολοκληρώνεται από άλλη υπηρεσία στα εγκληματολογικά εργαστήρια”, δήλωσε.

Η διαδικασία πλέον περνά στην αποκλειστική ευθύνη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας, προκειμένου να γίνουν οι ταυτοποιήσεις των θυμάτων μέσω DNA, για τις οποίες θα απαιτηθούν τουλάχιστον 7 ήμερες με τη συνδρομή και ομάδας Γερμανών γενετιστών.

Κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση των 11 εγκαυματιών που παραμένουν στη ΜΕΘ, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας. Στα νοσοκομεία παραμένουν συνολικά για νοσηλεία 49 ενήλικες εγκαυματίες, καθώς κάποιοι πήραν εξιτήριο. Τα παιδιά που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία παίδων είναι τέσσερα και η κατάστασή τους κρίνεται καλή. Δεν αποκλείεται κάποια από αυτά να πάρουν εξιτήριο σήμερα Παρασκευή ή την ερχόμενη  Δευτέρα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024