Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα Δημοκρατία: Νέο διεθνή διαγωνισμό για την πώληση της Ο.Α.

Θοδωρής Κουμέλης - 19 Φεβρουάριος 2002, 00:00

Νέο διεθνή διαγωνισμό για την πώληση της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.>, αφού προηγουμένως ξεκαθαρίσουν<...> οι ισολογισμοί της εταιρίας, πρότεινε η ΝΔ<.>

δια του εκπροσώπου της Θ. Ρουσσόπουλου ύστερα από την αποτυχία των τελικών διαπραγματεύσεων.

Ο κ. Ρουσσόπουλος δήλωσε ότι νέα προγράμματα δήθεν εξυγίανσης της εταιρίας δεν εγγυώνται λύσεις προοπτικής και ότι ο εθνικός αερομεταφορέας πρέπει να έχει και έχει μέλλον.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπογράμμισε ότι η νέα αποτυχία της κυβέρνησης για πώληση της Ολυμπιακής αποτελεί κραυγαλέα απόδειξη της απαξίωσης της εταιρίας λόγω των λανθασμένων χειρισμών της κυβέρνησης.

Η υπόθεση της Ολυμπιακής, όπως εξελίχθηκε "αποτελεί εικόνα της κυβέρνησης του κ. Σημίτη", ανέφερε ο κ. Ρουσσόπουλος, υπενθυμίζοντας ότι το κόμμα του εδώ και χρόνια πρότεινε την ιδιωτικοποίηση της εταιρίας και κατηγόρησε την κυβέρνηση για αποτυχημένα προγράμματα εξυγίανσης που οφείλονται στην τακτική του "βλέποντας και κάνοντας" στον κομματισμό και την αδιαφάνεια.

Σήμερα, υπό την προεδρία του Κώστα Καραμανλή θα συνεδριάσουν οι συντονιστές των ΟΔΕ της ΝΔ με θέματα ημερήσιας διάταξης, μεταξύ άλλων, τα αδιέξοδα στις ιδιωτικοποιήσεις της Ολυμπιακής και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top