Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣε EQUAL η Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας

Σε EQUAL η Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας

Στην κοινοτική πρωτοβουλία EQUAL (Ισότητα) για την υποστήριξη και προώθηση της Απασχόλησης εντάχθηκε η Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας. Η σχετική πρόταση-σχέδιο που είχε υποβληθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, εγκρίθηκε από το Υπουργείο […]

Στην κοινοτική πρωτοβουλία EQUAL (Ισότητα) για την υποστήριξη και προώθηση της Απασχόλησης εντάχθηκε η Ένωση Ξενοδόχων Εύβοια<.>ς<...>. Η σχετική πρόταση-σχέδιο που είχε υποβληθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εργασίας μαζί με 39 ακόμη σχέδια σε σύνολο 271 που είχαν υποβληθεί απ' όλη τη χώρα. Οι φορείς που μετέχουν στο σχέδιο πρόκειται να επεξεργαστούν και υλοποιήσουν πειραματικά νέες στρατηγικές κατά της ανεργίας.

Ιδιαίτερα μέτρα θα επιδιωχθούν για τον περιορισμό της μακροχρόνιας ανεργίας των γυναικών και άλλων κοινωνικών ομάδων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες να βρουν και να διατηρήσουν θέσεις εργασίας. Ειδικότερα αναμένεται ότι θα δημιουργηθούν πολλές δεκάδες νέων θέσεων εργασίας κατά την υλοποίηση του σχεδίου ενώ πολλές δεκάδες θέσεων απασχόλησης και αυταπασχόλησης θα επιδοτηθούν με την ολοκλήρωσή του. Τελικός στόχος του σχεδίου είναι να αναδειχθούν στις τοπικές κοινωνίες αφενός κοιτάσματα νέων θέσεων εργασίας και αφετέρου κατάλληλοι μηχανισμοί και προϋποθέσεις ώστε να ορθώνεται ένα ανυπέρβλητο τείχος, ένα τελικό όριο στη χρονική διάρκεια της ανεργίας, το οποίο δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο των 12 μηνών για κανέναν και κυρίως για τους άνω των 45 ετών. Αυτός ο στόχος προβάλλεται και με το διακριτικό τίτλο του σχεδίου που ονομάζεται "Τελικό Όριο".

Το σχέδιο με συνολικό προϋπολογισμό 500 εκατ. δρχ. θα υλοποιηθεί σε 2 Φάσεις. Η πρώτη που θα ολοκληρωθεί μέχρι το Μάιο 2002, είναι η Φάση της προετοιμασίας και προβλέπει τη δημιουργία εταιρίας μεταξύ των συνεργαζόμενων φορέων, τη διασφάλιση συνεργασιών με ανάλογα σχέδια σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και την εκπόνηση αναλυτικών Σχεδίων Δράσης για κάθε φορέα και για κάθε εγκεκριμένη ενέργεια που έχει περιγραφεί στην αρχική πρόταση. Η δεύτερη Φάση που θα αρχίσει το Μάιο 2002 και θα ολοκληρωθεί το Μάιο του 2004 προβλέπει την καθαυτό υλοποίηση των εγκεκριμένων ενεργειών και τη διάδοση των αποτελεσμάτων τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024